Ιταλία

Τάαραμπ: «Σπατάλησα χρόνια από την καριέρα μου πριν την Μίλαν»

Την υγειά του έχει βρει ο Αντέλ Τάαραμπ στην Μίλαν, αφού – όπως δήλωσε ο ίδιος – πριν από τον ιταλικό σύλλογο σπατάλησε αρκετά χρόνια από την καριέρα του.

Τυχερός νιώθει ο Αντέλ Τάαραμπ που ήρθε στην ζωή του η Μίλαν, καθώς τα χρόνια που ήταν στην Αγγλία ήταν σπατάλη για τον Μαροκινό χαφ.

«Έχω βρει επιτέλους την ομάδα που χρειαζόμουν για να δείξω τα ταλέντα μου», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ εκεί που ήμουν και εκεί που είμαι τώρα. Η Μίλαν είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μου ταιριάζει πολύ. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μπορέσω να δώσω ότι καλύτερο έχω».

Ο 24χρονος χαφ πρόσθεσε: «Είμαι τυχερός που είμαι σε μια μεγάλη επαγγελματική ομάδα, σε μία που προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι παίκτες που έχει θα επικεντρώνονται μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο εδώ» και συμπλήρωσε:

«Θέλω να πω ότι σπατάλησα δύο ή τρία χρόνια από την καριέρα μου όταν ήμουν στην ΚΠΡ. Δεν άλλαξα, ούτε εξελίχθηκα σε αυτό το διάστημα».

Ο παίκτης των «ροσονέρι» κατέληξε: «Οι άνθρωποι με κρίνανε για την συμπεριφορά μου εκτός των γηπέδων και αυτό ήταν άδικο. Δεν λέω ότι δεν τα είχα θαλασσώσει, αλλά αυτό ήταν υπερβολικό. Τώρα ελπίζω να με κρίνουν μόνο για την επίδοσή μου στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x