Στίβος

Ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη οι Έλληνες πρωταθλητές

Στο Τούρκου θα βρεθούν την Τρίτη η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Λυκούργος Τσάκωνας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο τέταρτο Challenge στίβου της IAAF τη φετινή σεζόν.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ προέρχεται από την πολύ καλή παρουσία στο «Χανιά 2018» και έδειξε πως είναι σε θέση να επιστρέψει σε ακόμη μεγαλύτερα άλματα τη φετινή σεζόν.

Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του Πεκίνου στο αγώνισμα θα έχει την ευκαιρία να κάνει έναν ακόμη δυνατό αγώνα κόντρα στις Νινόν Γκιγιόν–Ρομαρίν και Ολγα Μούλινα.

inner

Στη φινλανδική πόλη θα βρεθεί και ο πρωταθλητής των 200 μέτρων, που έχει τρέξει φέτος την απόσταση σε 20.62. Ο Τσάκωνας έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου και στο Τούρκου θα κάνει τον τρίτο του αγώνα στη θερινή σεζόν. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τους Λουξόλο Ανταμς (20.01), Ανάσο Τζομποντουάνα (20.07) και Ραμίλ Γκουλιέφ με 20.11.

Εξάλλου, για την Ολλανδία θα αναχωρήσει την Τρίτη ο Αντώνης Μάστορας, προκειμένου την Τετάρτη να αγωνιστεί στο «Klaverblad internanal High jump meeting». Ο πρωταθλητής του ύψους βελτίωσε την περασμένη εβδομάδα στην Καλλιθέα το φετινό του ρεκόρ, αφού ξεπέρασε τα 2,14 κι έδειξε πως βρίσκει το ρυθμό του μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x