Επικαιρότητα

Ταυτοποιήθηκε η 22χρονη φίλη του Ξηρού

Έρευνες σε διαμέρισμα στο Λουτράκι που κατά πληροφορίες είχε νοικιάσει η 22χρονη μαζί με τον Χριστόδουλο Ξηρό

Και ενώ η Αστυνομία αναζητά νέα κρησφύγετα του Χριστόδουλου Ξηρού και συνεργατών του, την ίδια ώρα οι έρευνες στρέφονται στη μυστηριώδη γυναίκα που απεικονίζεται στην ταυτότητα που βρέθηκε στη γιάφκα της Αναβύσσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία 22χρονη, η οποία από καταγραφές σε κάμερες παρακολούθησης έχει ταυτοποιηθεί να κινείται σε περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής και στην Ανάβυσσο.

Αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες σε διαμέρισμα στο Λουτράκι που κατά πληροφορίες είχε νοικιάσει η 22χρονη μαζί με τον Χριστόδουλο Ξηρό. Επίσης έρευνες γίνονται στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη είχε γνωριστεί το καλοκαίρι με τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω συνδέσμου τη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Εν τω μεταξύ, η 23χρονη Ελένη Μελάνη από το Αλιβέρι Ευβοίας, η οποία βρέθηκε να εμπλέκεται στην υπόθεση Ξηρού καθώς μία πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία της, όχι όμως με τη φωτογραφία της, βρέθηκε στη γιάφκα του τρομοκράτη, όπως δήλωσε στο protothema.gr δεν ξέρει πώς συνήβη κάτι τέτοιο. Μάλιστα τόνισε πως ορισμένα στοιχεία της ταυτότητας που χρησιμοποιούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός διαφέρουν από τα δικά της. «Η φωτογραφία δείχνει άλλο πρόσωπο, δεν είμαι εγώ αυτή. Ο αριθμός είναι ο ίδιος. Επίσης στην ταυτότητα διαφέρουν, οι υπογραφές, το επώνυμο της μητέρας μου, ο τόπος γέννησης και ο δημότης», είπε η Ελένη Μελάνη.

Ενώπιον του 11ου τακτικού ανακριτή βρίσκεται ο 57χρονος Χριστόδουλος Ξηρός, αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για τρομοκρατική οργάνωση, μετά τα ευρήματα στο σπίτι, όπου διέμενε, στην Ανάβυσσο. Ο βαρυποινίτης «Μανώλης» της 17Ν δεν προτίθεται να δώσει ουσιαστική απολογία, όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x