Γ' Εθνική

Τελειώνει με την εκχώρηση, αργεί για μεταγραφές

Ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα το ζήτημα της εκχώρησης προς το Δημόσιο για να διαλυθεί οριστικά η ΠΑΕ. Τζιόλης, Μακρής και Τάτος τα νέα ονόματα στη μεταγραφική λίστα, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη.

Θέμα λίγων ημερών είναι η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να μπορεί εν συνεχεία να ξανασυσταθεί εν όψει της συμμετοχής στη Football League. Η διαδικασία θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Το έγγραφο της σύμβασης μεταξύ της Εφορίας και της υπό διάλυση ΠΑΕ είναι έτοιμο προς υπογραφή, αλλά πιθανώς να μη χρειαστεί να υπογραφεί καν, αφού χθες έγινε γνωστό πως κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία για την κατάργηση της καταβολής του περίφημου χαρτόσημου για τις πτωχευμένες εταιρείες που θέλουν να εκχωρήσουν χρήματα προς το Δημόσιο, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της ΑΕΚ με τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν από τον Μάκη Ψωμιάδη. Η συγκεκριμένη τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα και διασφαλίζει την ολοκλήρωση της εκχώρησης των απαιτήσεων Ψωμιάδη από την ΑΕΚ προς το Δημόσιο και κατά συνέπεια την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

Ονόματα πολλά, αλλά…

Νέα ονόματα ακούγονται καθημερινά για μεταγραφές στην ΑΕΚ. Άλλα που απασχολούν πραγματικά κι άλλα που απλώς προτείνονται. Στα υπόψη της ΑΕΚ φέρονται να τέθηκαν για τη θέση του κεντρικού χαφ ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Γιώργος Μακρής. Ο πρώτος ανήκει στον ΠΑΟΚ ως το 2016, αλλά το μέλλον του είναι αβέβαιο και παίζει δανεικός στην Καϊσερίσπορ. Ο δεύτερος μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Το μόνο βέβαιο είναι πως η «Ένωση» αναζητεί παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Επίσης ακούστηκε το όνομα του Ανδρέα Τάτου, ωστόσο πέραν του ότι αγωνίζεται σε θέση όπου υπάρχουν παίκτες (Ανάκογλου, Ζόριτς, Μάνταλος), δεσμεύεται και με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, αν και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος. Η ΑΕΚ θα κάνει αρκετές ακόμη μεταγραφές, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη και πιθανώς οι επόμενες κινήσεις να γίνουν αφότου ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή.

Τρία ερωτηματικά

Η ΑΕΚ την Κυριακή εξασφαλίζει μαθηματικά την άνοδο αν δεν χάσει από την Κηφισιά στη Ριζούπολη. Ο Τραϊανός Δέλλας στη χθεσινή δοκιμή επέμεινε στην ενδεκάδα του 4-0 με τον Αστέρα Βάρης, με τον Βούρα στο τέρμα, τους Τζανετόπουλο και Σταθάκη στόπερ, τους Τσουκαλά και Τσουμάγκα στα άκρα, Γεωργέα και Κορδέρο κεντρικά χαφ, Πλατέλλα και Γροντή εξτρέμ και τον Ανάκογλου πίσω από τον Ντακόλ. Στη διάρκεια των δοκιμών, ωστόσο, αντικατέστησε τους Τζανετόπουλο, Γεωργέα και Γροντή βάζοντας στη θέση τους Τσιρίλο, Ρόβα και Πόποβιτς, πράγμα που δείχνει πως τουλάχιστον για τρεις θέσεις υπάρχει ερωτηματικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x