Betmasters

Τελικά, θα γίνει το Μουντιάλ της Ευρώπης!

Ο Γιάννης Σταυρόπουλος αναλύει στο sport-fm.gr τον δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ολλανδία.

Αργεντινή και Ολλανδία «παλεύουν» απόψε για μια θέση στον τελικό, όπου θα συναντήσουν τη Γερμανία, η οποία χθες «τρέλανε» όλον τον πλανήτη. Το αποψινό ματς δεν θα έχει τον σαρωτικό ρυθμό που είχε το παιχνίδι στο «Μινεϊράο» καθώς οι δύο προπονητές θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί θέλοντας να καλύψουν τα αδύναμα σημεία των ομάδων τους.

Στη μάχη των πάγκων, ο Φαν Χάαλ έχει το πάνω χέρι λόγω εμπειρίας, ενώ καθοριστικό ρόλο για τους «οράνιε» θα παίξει η συμμετοχή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές. Από την άλλη πλευρά ο Σαμπέγια καλείται να «μπαλώσει» περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι της Αργεντινής και αυτό κάνει το έργο του πιο δύσκολο, έχοντας και ως δεδομένη την απουσία του Ντι Μαρία αλλά τον Αγκουέρο στον πάγκο.

Οι πιθανότητες για ισοπαλία στο ημίχρονο είναι αρκετές, ενώ αξίζει το ρίσκο και στη νίκη των Ολλανδών λόγω απόδοσης. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί θα διαψεύσει περίτρανα όσους έλεγαν ότι πρόκειται για ένα Μουντιάλ όπου κυριαρχούν οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής, αφού στον τελικό λίγοι θα περίμεναν Γερμανούς και Ολλανδούς.

Αναλυτικά:

Ολλανδία – Αργεντινή Χ ημίχρονο (1.95)
1 (3.30)
Αξίζει τον ρίσκο:

Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει: Ρόμπεν (8.00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x