Κολύμβηση

Τέσσερις χορηγοί μείον για τον Ράιαν Λόχτι!

Μετά την speedo, άλλους τρεις χορηγούς έχασε ο Ράιαν Λόχτι, εξαιτίας της συμπεριφοράς του και του ψέματος του, ότι έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στην Βραζιλία κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η εταιρεία ένδυσης και υπόδυσης Ralph Lauren, η εταιρεία κατασκευής στρωμάτων Airwave και η εταιρεία περιποίσης του δέρματος Syneron-Candela, είναι οι τρεις νέοι χορηγοί που εγκατέλειψαν τον Ράιν Λόχτι μετά την συμπεριφορά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας και το ψέμα ότι έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας. Η πρώτη που το είχε κάνει ήταν η εταιρεία αθλητικών ειδών Speedo.

Φαίνεται πως η «ντροπή» που προκάλεσε στην Αμερικανική ολυμπιακή ομάδα θα πληρωθεί ακριβά από τον πρωταθλητή και κάτοχο δώδεκα ολυμπιακών μεταλλίων, καθώς το ψέμα του προκάλεσε αναστάτωση και εκλείφθηκε ως προσπάθεια αμαύρωσης των Αγώνων.

Ο ίδιος ο Λόχτι σε συνέντευξή του στο NBC, παραδέχθηκε πως δεν είπε όλη την αλήθεια στον παρουσιαστή, με τον οποίο είχε μιλήσει στο τηλέφωνο την επόμενη ημέρα του περιστατικού, ενώ τόνισε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν άψογοι και οι φίλαθλοι εκπληκτικοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x