Stoiximan Super League

«Θαύμαζα τον Ντέμη όταν ήμουν μικρός»

Τον ποδοσφαιρικό θαυμασμό του για τον Ντέμη Νικολαΐδη (την αποτελεσματικότητα του οποίου μιμήθηκε μια χαρά φέτος) παραδέχθηκε ο Μιχάλης Μανιάς.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την επίθεση της νέας ΑΕΚ είναι κι αυτό του Μιχάλη Μανιά.

Και μάλλον αναμενόμενα, δεδομένου ότι η «Ένωση» κοιτά τους καλύτερους (ακόμα και από τις από πάνω κατηγορίες) και πέρυσι τελείωσε με 20 γκολ τη σεζόν στη Football League.

Ανεξάρτητα όμως από το αν υπάρχει ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, ο νεαρός φορ παραδέχθηκε πως ένας άλλος που τα φορούσε (μετά τα χρώματα του Απόλλωνα) ήταν το πρότυπό του.

«Τον Ντέμη Νικολαΐδη θαύμαζα και από ξένους τον Ρονάλντο, το “φαινόμενο” και τον Ιμπραΐμοβιτς», απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε στο πλαίσιο δηλώσεων του στην «Ελευθεροτυπία».

Όσο για το μέλλον του, έδωσε μεν προτεραιότητα στον Απόλλωνα (το συμβόλαιο του με τον οποίο λήγει το καλοκαίρι) ωστόσο άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο:

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα. Είμαι σε περίοδο ξεκούρασης και θα αρχίσω σιγά-σιγά να σκέφτομαι το μέλλον. Η πρώτη ομάδα που θα συζητήσω είναι ο Απόλλωνας και μετά βλέπουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x