Stoiximan Super League

Την καρδιά αν ρωτήσεις θα πει...

Μετά το Νίκο Γεωργέα, ήρθε η σειρά και του Μιχάλη Παυλή να επιβεβαιώσει την αγάπη του για την ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε συμφωνητικό ενός χρόνου και θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα της «Ένωσης»

Έβαλε ακόμη και την υγεία του κάτω από την ΑΕΚ συνεχίζοντας να προπονείται μαζί της αν και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σιγά μην έλειπε, λοιπόν, από τη νέα προσπάθεια που αρχίζει.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Παυλή, που αψηφώντας κάθε φωνή… λογικής και υπακούοντας μόνο στο συναίσθημα υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της οποίας είναι φανατικός οπαδός.

Παρότι ο 24χρονος άσος είχε πολύ καλύτερη πρόταση από ομάδα της Κύπρου, άκουσε την καρδιά του και υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό με την «Ένωση».

Έτσι-και δεδομένου ότι προηγήθηκε μέσα στη μέρα ο Νίκος Γεωργέας-η ΑΕΚ ήδη συμπλήρωσε μία πεντάδα παικτών εν όψει της επόμενης περιόδου που θα τη βρει στην τρίτη κατηγορία, καθώς είχαν προηγηθεί οι Ανάκογλου, Τσουμάγκας και Τσουκαλάς.

Ο Παυλής είχε εντοπιστεί στον Αετό Λουτρών από τον Τόνι Σαβέφσκι ως έφηβος, εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ κι αγωνίστηκε με τη φανέλα της από το 2007 ως το 2013, με εξαίρεση τη διετία 2010-2012, όταν έπαιζε σε Εθνικό Αστέρα και Καβάλα, ενώ είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από τον Ελπιδοφόρο. Το περασμένο καλοκαίρι προτάθηκε στην «Ένωση» κι επέστρεψε στις τάξεις της έχοντας 15 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x