Champions League

Θέλει ρεβάνς ο Μουρίνιο

«Το αίμα του πίσω» θέλει να πάρει στο εκτός έδρας ματς της Τσέλσι με τη Βασιλεία για την 5η αγωνιστική του Champions League ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την νίκη των Ελβετών στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Μόνο την «εκδίκηση» έχει στο μυαλό του ο Ζοσέ Μουρίνιο, όσον αφορά τον εκτός έδρας αγώνα της Τσέλσι με τη Βασιλεία, μετά από την ήττα που γνώρισαν οι «μπλε» από τους Ελβετούς στο Στάμφορντ Μπριτζ.

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αν πάρουμε και τον ένα βαθμό θα είμαστε ικανοποιημένοι. Μα πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι εκεί», δήλωσε αρχικά ο «Special οne» και πρόσθεσε:

«Επειδή δεν ήταν ωραίο που χάσαμε στην έδρα μας. Το να κερδίσουμε την Βασιλεία που μας κέρδισε στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι σημαντικό».

Στην συνέχεια ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε και για το πώς πιστεύει ότι θα είναι το παιχνίδι με την Άρσεναλ το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 23 Δεκεμβρίου:

«Ίσως είναι τρίτοι και εμείς πέμπτοι; Πότε δεν ξέρεις. Στην Premier League όλα μπορούν να συμβούν. Απλά παίξε αγώνα με τον αγώνα και δες τι μπορεί να συμβεί».

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x