Σκωτία

Θέλει Χούπερ η ΚΠΡ

Τον Γκάρι Χούπερ της Σέλτικ έχει θέσει ως πρώτο μεταγραφικό στόχο η διοίκηση της ΚΠΡ, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ.

Η ομάδα τους έχει υποβιβαστεί μαθηματικά και η επόμενη χρονιά θα τη βρει στην Τσάμπιονσιπ. Οι άνθρωποι της ΚΠΡ, όμως, έχουν, ήδη, ξεκινήσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και αναζητούν τους παίκτες εκείνους που θα αυξήσουν τις πιθανότητες επιστροφής τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πρώτος μεταγραφικός στόχος της ΚΠΡ είναι, σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Γκάρι Χούπερ. Ο 25χρονος επιθετικός της Σέλτικ θεωρείται ως μια αξιόπιστη λύση, αφού αυτό αποδεικνύει η μέχρι σήμερα πορεία του στο πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Συγκεκριμένα, σε 94 παιχνίδια με τη φανέλα της Σέλτικ, στην οποία αγωνίζεται από το 2010, ο Χούπερ έχει σημειώσει 63 γκολ, μια επίδοση που δείχνει τις εκτελεστικές του ικανότητες, οι οποίες θα φανούν χρήσιμες, αν όχι απαραίτητες, στην προσπάθεια της ΚΠΡ να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία αμέσως.

Σημαντικό διαπραγματευτικό χαρτί των ανθρώπων της ΚΠΡ είναι το γεγονός πως το συμβόλαιο του Χούπερ με τους πρωταθλητές Σκωτίας λήγει το καλοκαίρι του 2014 και ακόμα δεν υπάρχουν ενδείξεις για την επέκτασή του.

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, κάτι που κάνει πιο επιφυλακτικούς τους διοικούντες την αγγλική ομάδα.

Όπως και να έχει, οι εξελίξεις αναμένονται εντός των προσεχών ημερών.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x