Γ' Εθνική

«Θέλει χρόνο η ΑΕΚ»

Στην… κρυάδα της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική απέδωσε την εικόνα της ΑΕΚ ο προπονητής του Ηλυσιακού. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέρθηκε στην αντίπαλο που «ζει και αναπνέει» να παίξει η ομάδα του.

Το διάστημα προσαρμογής που αναπόφευκτα χρειάζονται ομάδες όπως η ΑΕΚ στην τρίτη κατηγορία επεσήμανε ο Δημήτρης Παπασπύρου.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο προπονητής του Ηλυσιακού -με τον οποίο θ’ αγωνιστεί η «Ένωση» για το Κύπελλο- παραδέχθηκε πως την περίμενε καλύτερη ως τώρα.

Πριν τονίσει λοιπόν ότι χρειάζεται χρόνο -και να συνειδητοποιήσει πως δεν θα παίρνει με τη φανέλα τα παιχνίδια- τόνισε ότι η δική του ομάδα… ζει και αναπνέει γι’ αυτό της Κυριακής.

Εκεί όπου θα παίξουν 4-5 παίκτες του που «είναι πολύ… ΑΕΚ» και όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ‘χουν την ευκαιρία να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους.


Αναλυτικά όσα είπε ο Παπασπύρου στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου

Για το αν οι παίκτες του προετοιμάζονται διαφορετικά γι’ αυτό το ματς: «Οπωσδήποτε τους βλέπω διαφορετικούς στις προπονήσεις αυτή τη βδομάδα. Ζουν και αναπνέουν γι’ αυτό το ματς και είναι λογικό, αφού δεν το περίμεναν ότι θα έπαιζαν απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Όπως και να το κάνουμε, είναι διαφορετικό κίνητρο και διαφορετική η θέληση γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για τις οδηγίες που τους δίνει: «Τους είπα να είναι χαμηλών τόνων και να προετοιμαστεί ο καθένας ψυχολογικά, ώστε να αποφύγουμε ατομικά λάθη και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όντως είναι παράδειγμα για μας ο ΑΟ Περιστερίου. Είδαμε ότι οι παίκτες του απέκτησαν μεγάλη δημοσιότητα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όλοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τέτοια παιχνίδια περιμένουμε για να φανούμε. Ελπίζουμε να καταφέρουμε κι εμείς κάτι ανάλογο».

Για το αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές του που υποστηρίζουν την ΑΕΚ: «Είναι 4-5 που είναι… πολύ οπαδοί της ΑΕΚ. Αγαπάνε πολύ την ομάδα, αλλά από τη στιγμή που έχουν φιλοδοξίες ξέρουν ότι πρέπει να παρουσιάσουν πολύ καλό πρόσωπο αν θέλουν να προχωρήσουν στο ποδόσφαιρο. Γιατί οι περισσότεροι είναι ερασιτέχνες και εκτός από κάποιους έμπειρους -όπως Κάμπας, ο Στρατάκης και ο Αμανατίδης- κάνουν και δεύτερη δουλειά».

Για τις προτροπές των παλιών παικτών της ΑΕΚ να γίνει σκληρότερη η ομάδα: «Αναμφίβολα είναι πιο σκληρό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δεν μετράει τόσο η τεχνική και η τακτική. Και οι παίκτες της ΑΕΚ, επειδή ήρθαν από υψηλότερο επίπεδο, πίστευαν ότι μόνο με τη φανέλα θα παίρνουν τα ματς. Δεν είναι έτσι όμως. Σε όλο τον κόσμο πρέπει να δείχνεις ότι αξίζεις τη νίκη μέσα στο γήπεδο».

Για το πώς βλέπει την ΑΕΚ: «Την περίμενα καλύτερη, για να πω την αλήθεια. Βέβαια παίζει ρόλο και η προσαρμογή των ποδοσφαιριστών της σε αυτή την κατηγορία. Ενώ είναι καλοί παίκτες, θέλουν χρόνο για να εγκλιματιστούν. Ελπίζω να δείξουν… μετά το δικό μας παιχνίδι ότι αρχίζουν να ανεβαίνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x