sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η κατάρα του… περιβραχιόνιου ξαναχτύπησε στην ΑΕΚ!

Ο τέταρτος από τους πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει φέτος το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ, έχουν τραυματιστεί, αφού και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στον αγώνα του Ελ Πάσο.

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί πλέον το περιβραχιόνιο του τρόμου, αυτό της ΑΕΚ για την τρέχουσα περίοδο, αφού ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έγινε ο 4ος παίκτης της Ένωσης από τους πέντε που το έχουν φορέσει συνολικά φέτος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο μόνος που το έχει φορέσει και είναι ακόμα «σώος» από τραυματισμούς, είναι ο Μιχάλης Μπακάκης που το φόρεσε απέναντι στον Πλατανιά.

Θυμίζουμε πως ο χορός των τραυματισμένων αρχηγών για την ΑΕΚ άνοιξε την 9η αγωνιστική και τον αγώνα της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, όταν ο Μάνταλος σε απόπειρα του να κλέψει διαγώνια μπαλιά του Οικονόμου, υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό στους χιαστούς. Στη συνέχεια μετά την διακοπή ο Γιάκομπ Γιόχανσον τραυματίστηκε στον επαναληπτικό της Ιταλίας με τη Σουηδία, ενώ στο πρώτο ματς που είχε μπει αλλαγή, είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ.

Στο ματς με την Ριέκα αρχηγός ήταν ο Αντρέ Σιμόες, που όμως ένιωσε ενοχλήσεις και δεν ήταν διαθέσιμος στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, για να πάρει το βάπτισμα του πυρός σαν αρχηγός ο Μιχάλης Μπακάκης που βρίσκεται στην ομάδα από την περίοδο 2014-2015 και βρισκόταν στην σειρά να το πάρει.

Αυτός ήταν και ο μόνος που δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, αφού στο σημερινό ματς με την Καλλιθέα, το φόρεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που επίσης βρίσκεται στην Ένωση από τη σεζόν στην Football League, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει, έστω και προληπτικά. Ας ελπίσουμε πως ο έμπειρος αμυντικός θα είναι και το τελευταίο θύμα, αυτής της παράξενης συγκυρίας που χτυπά την Ένωση.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x