sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Με διαφορά 26 δευτερολέπτων γκολ στο ίδιο τέρμα ο Σέρχιο

Απίθανες συμπτώσεις των δύο τερμάτων του Σέρχιο Αραούχο στη Νέα Σμύρνη, με τον Αργεντινό να σκοράρει μέσα σε πέντε μήνες, δύο φορές στο ίδιο λεπτό και την ίδια εστία.

Ο Αραούχο επέστρεψε στα γκολ στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ στις νίκες. Ο Τσίνο είχε σκοράρει τελευταία φορά για την Σούπερ Λίγκ στις 10 Σεπτεμβρίου με την Λάρισα με κεφαλιά και έκτοτε το γκολ δεν ερχόταν. Όμως στο 81’ σήμερα χάρισε μια μεγάλη νίκη στην ΑΕΚ και την οδήγησε σε ένα διπλό κομβικής σημασίας για το πρωτάθλημα. Βέβαια υπάρχουν απίθανες συμπτώσεις σε αυτό το τέρμα με το τελευταίο γκολ που είχε σημειώσει εκεί στις 31 Μαϊου.

Το γκολ που έστειλε την ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, επετεύχθη στην ίδια εστία με το σημερινό και στο ίδιο λεπτό με διαφορά 26 δευτερολέπτων. Στο 80:21 κάνει το 1-2 στο ματς των πλέι-οφ τον περασμένο Μάιο ο Αραούχο, στο 80:47 σημειώνει το γκολ για την σπουδαία νίκη σήμερα.

Συνολικά ο Αραούχο έχει σημειώσει 3 γκολ στη Νέα Σμύρνη. Το πρώτο από πάσα του Μάνταλου στο στο 1-1 της 6ης Μαρτίου, το άλλο στο ματς της 31ης Μαϊου με ανάποδη κεφαλιά από φάουλ του Μάνταλου για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ και το 3ο ήταν αυτό του 0-1 της Κυριακής μετά από πάσα του Μπακασέτα.

Επιμέλεια: Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x