Επικαιρότητα

Θεοδωράκης: Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από ένα «νερόβραστο κέντρο»

Η διαπραγμάτευση κατέληξε σε μια πανωλεθρία της κυβέρνησης με μεγάλη ζημιά στην πραγματική οικονομία, όπου χάθηκαν εφτά πολύτιμοι μήνες, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Η διαπραγμάτευση κατέληξε σε μια πανωλεθρία της κυβέρνησης με μεγάλη ζημιά στην πραγματική οικονομία, όπου χάθηκαν εφτά πολύτιμοι μήνες, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε την ανάγκη να καλυφθεί το «χαμένο έδαφος» της καθυστέρησης», με μείωση φόρων και ενίσχυση των παραγωγικών δυνάμεων και των εξαγωγών, που θα μειώσουν την ανεργία.

«Αν δεν διαλύσουμε τις κομματικές παρέες που κατατρώνε τη δημόσια διοίκηση αλλά και τα ταμεία του κράτους, τις προμήθειες και τα έργα, τότε δεν θα κάνουμε ποτέ τίποτα σε αυτή τη χώρα», πρόσθεσε, τονίζοντας πως η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από ένα «νερόβραστο» κέντρο αλλά έναν χώρο του κέντρου που θα συγκρουστεί με «συμφέροντα και συντεχνίες».

Το «όλοι οι καλοί χωράνε» δεν ισχύει στην περίπτωση μας», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε την στήριξή του στο πρόσωπο του Μακρόν, κάνοντας λόγο για μεταξύ τους πολιτική συγγένεια.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x