Βόλεϊ

Θέτις Βούλας και CAKE μαζί το 2015-2016

Την Παρασκευή το απόγευμα η ομάδα γυναικών της Θέτιδος Βούλας έμαθε για την ανακοίνωση της συνεργασίας με την CAKE για το 2015-2016 στη σχετική εκδήλωση.

Οι αθλήτριες του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων και των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», εκτός από το τμήμα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου, ο πρόεδρος, Τάσος Τριανταφύλλου και η γραμματέας του συλλόγου, Δήμητρα Τσουβάλα.

Τάσος Τριαναταφύλλου (πρόεδρος): «Η συνεργασία με το CAKE αποσκοπεί σε δύο πράγματα: Στην προβολή της ομάδας μας, αλλά και την προώθηση της CAKE».

Χρήστος Παπαθανασίου (προπονητής):«Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, αποσκοπούμε να φτάσουμε στα μπαράζ και ότι καλύτερο πάρουμε εκεί».

Ελένη Φραγκιαδάκη (αθλήτρια): «Ευχαριστούμε το CAKE για τη συνεισφορά του, καθώς είναι σημαντική. Όσο για την ως τώρα πορεία μας, έχουμε το αήττητο, ο στόχος, όμως, θα επιτευχθεί παιχνίδι με το παιχνίδι και ελπίζουμε να πάμε καλά, όμως ο δρόμος είναι μακρύς».

Άννα Φωτεινού (αθλήτρια): «Ευχαριστούμε το CAKE και την ομάδα μας που μας στηρίζει, είναι μακρύς ο δρόμος, θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και καλές εμφανίσεις και, με τον καιρό, ο στόχος θα φτάσει εκεί που θέλουμε».

Χρυσάνθη Χριστοδούλου (αθλήτρια): «Προς το παρόν, έχουμε 3/3, ελπίζουμε να πάμε καλύτερα, καθώς η ομάδα ακόμη δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί. Στις ακαδημίες έχουμε πολλά παιδιά, γίνεται πολύ καλή δουλειά και βοηθάνε όλα τα κορίτσια και τη γυναικεία ομάδα και στο μέλλον ελπίζουμε κάποια από αυτά να αγωνιστούν και στην πρώτη ομάδα».

Χριστόφορος Μαυρόπουλος (CAKE): «Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε σωματεία που δουλεύουν με πάρα πολύ ωραίο τρόπο, με πολύ σωστό ήθος και μέσα σε αυτά τα σωματεία είναι και η Θέτις, η οποία έχει αμιγώς γυναικείο βόλεϊ, με πάρα πολλά παιδιά στις ακαδημίες και αυτό μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, όπως και το γυναικείο τμήμα, που πρωταγωνιστεί στην Α2 και έχει ως στόχο την άνοδο.

Πιο πολύ, όμως, μας ενδιαφέρει το ήθος και ο τρόπος που καλλιεργούν το αθλητικό πνεύμα στα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x