Πόλο

Θριαμβευτική επιστροφή στην Α1 για Πανιώνιο (video)

Νικητής με 11-8 επί του Παλαιού Φαλήρου βγήκε ο Πανιώνιος, στην επιστροφή του στην Α1 πόλο ανδρών, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος.

Με νίκη συνδύασε την επάνοδό του στην Α1 πόλο ανδρών ο Πανιώνιος.

Το σύνολο του Κώστα Δήμου επιβλήθηκε 11-8 του Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος, σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Τρούλος του Παλαιού Φαλήρου με πέντε τέρματα, ενώ για τον Πανιώνιο ξεχώρισε ο Αλεξίου με τέσσερα γκολ.

Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν με 5-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 5-4 μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και να μένουν κοντά στο σκορ μέχρι το 9-8.

Από κει και πέρα, ο Πανιώνιος πάτησε… γκάζι και με τους Καζάζη και Σπούνερ έφτασε στην πρώτη νίκη της σεζόν.



Οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 3-2, 3-2.
Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 2, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ 3, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος Δ., Αλεξίου 4, Γαβαλάς Σπ., Βέκκος, Δήμου Δ. 2, Στάθας, Δούκας, Μπουζαλάς.
Παλαιό Φάληρο (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 2, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης, Τρούλος 5, Ντε Σόουζα, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Κουρμελές, Κοντονής Ν.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
Πανιώνιος-Παλαιό Φάληρο 11-8
(3-2, 2-2, 3-2, 3-2)

ΑΝΟ Γλυφάδας-ΠΑΟΚ (16:00)
Εθνικός-Απόλλων Σμύρνης (17:00)
ΝΟ Χίου-ΝΟ Χανίων (17:00)
Βουλιαγμένη-Υδραϊκός (18:00)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x