F1

Θρίαμβος Mercedes και στο Σίλβερστοουν, 1-2 με Μπότας-Χάμιλτον

Ο Βαλτέρι Μπότας έκανε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Σίλβερστοουν και πήρε την pole position με διαφορά έξι χιλιοστών του δευτερολέπτου από τον Λιούις Χάμιλτον.

Άλλος ένας υγιεινός περίπατος για τη Mercedes, αυτή τη φορά στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Σίλβερστοουν, στο δέκατο grand-prix του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Η γερμανική ομάδα έκανε το 1-2 και θα έχει τον πρώτο λόγο για μια ακόμη νίκη στον αυριανό αγώνα επί αγγλικού εδάφους.

Ο Βαλτέρι Μπότας ήταν αυτός που έκανε τον ταχύτερο χρόνο (1:25.093) και με διαφορά έξι έξι χιλιοστών του δευτερολέπτου κατάφερε να πάρει την pole position από τον ομόσταυλό του, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος ήταν poleman στην συγκεκριμένη πίστα για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές (2015-2018).

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρεθεί με τη Ferrari ο Σαρλ Λεκλέρκ, ο οποίος έδειχνε ικανός να μπει σφήνα ή να περάσει τις δύο Mercedes, αλλά τελικά έμεινε στην τρίτη θέση με χρόνο 1:25.172. Δίπλα του θα βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull, κάνοντας χρόνο 1:25.276, ενώ στην τρίτη σειρά θα βρίσκονται ο δεύτερος οδηγός της Red Bull, Πιέρ Γκασλί, έχοντας δίπλα του τον έτερο οδηγό της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κακό… φεγγάρι.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x