Επικαιρότητα

Θρίλερ στη Μεσσηνία!

Σε δύο νέους που αγνοούνταν από το πρωί της Τρίτης και κατά πάσα πιθανότητα έχουν δολοφονηθεί, ανήκουν, τελικώς, τα δύο πτώματα που εντοπίστηκαν χθες βράδυ σε απόκρημνη περιοχή της Μεσσηνίας.

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει ο εντοπισμός αργά χθες βράδυ δύο πτωμάτων σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας. Σύμφωνα με την Αστυνομία ανήκουν σε δύο νέους που αγνοούνταν από το πρωί της Τρίτης και ο θάνατός τους αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νέοι, ηλικίας 25 και 26 ετών, φέρουν σημάδια βαρύτατου ξυλοδαρμού, γεγονός που οδηγεί σε εκτιμήσεις ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

inner

Για τον εντοπισμό των δύο νέων (φωτογραφία πάνω) είχαν κινητοποιηθεί δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, στην περιοχή της μεσσηνιακής Μάνης.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο νεαροί ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με μηχανή από την Καρδαμύλη για την Καλαμάτα.

Δυστυχώς, όμως, δεν έφθασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Στις έρευνες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα, με έναν εκπαιδευμένο σκύλο.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης, άγνωστος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και αποκάλυψε το σημείο όπου πράγματι βρίσκονταν οι σοροί.

Εντός της ημέρας, αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα της έκθεσης του ιατροδικαστή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο άτυχοι νέοι.


Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x