Ελλάδα

Τι «ενόχλησε» τον Ιβάνοβιτς

Πέραν της νίκης του Παναθηναϊκού, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδειξε προβληματισμένος απ' την κακή απόδοση των παικτών του στη δεύτερη περίοδο, όπου ο ΚΑΟΔ μείωσε προσωρινά τη διαφορά.

«Κερδίσαμε μια ομάδα πολύ σοβαρή. Δεν έπαιξαν όσο καλά παίζουν συνήθως, αλλά κατάφεραν να παίξουν καλά στη δεύτερη περίοδο στην άμυνα. Κάτι που τους βοήθησε. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε την ένταση, πήραμε τη διαφορά και το ματς ουσιαστικά τελείωσε. Κάτι που με απασχολεί είναι πως κάποια στιγμή οι παίκτες του ΚΑΟΔ έδειξαν να αντιδρούν πιο σοβαρά από τους δικούς μας. Ειδικά στη δεύτερη περίοδο» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για την αγωνιστική της συμπεριφορά και τη σοβαρότητά της και καλή συνέχεια».

Ερωτηθείς για τη δουλειά των νέων παικτών: «Έχουν δουλέψει πολύ καλά στην προπόνηση και εκμεταλλεύονται τα λεπτά που παίρνουν στα παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε: «Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς. Ο ΚΑΟΔ είναι καλή ομάδα. Το είδαμε σαν ένα τεστ πριν από το ματς με τη Μπάγερν. Στην αρχή δεν είχαμε συγκέντρωση, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και ανοίξαμε την διαφορά. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x