Stoiximan Super League

Τιμωρός!

Ο Μάντζιος δεν συγχώρησε την αμυντική αδράνεια της Ξάνθης, ο Ροτζέριο «τιμώρησε» στο... καπάκι το χαμένο πέναλτι των ακριτών και ο Λεβαδειακός πήρε πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-0.

Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» για τον Λεβαδειακό που τιμώρησε τα λάθη και κυρίως την αστοχία της Ξάνθης, επικρατώντας 2-0!

Το πρώτο γκολ προήλθε από τον Μάντζιο στο 35’ που δεν συγχώρησε την αδράνεια της άμυνας των ακριτών, ενώ ο Ροτζέριο έγραψε το τελικό σκορ στο 58’ κι αφού πέντε λεπτά νωρίτερα ο Σολάρι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σολτάνι και στις δύο περιπτώσεις (58’, 83’). Στους 11 πόντους ανέβηκαν οι «πράσινοι» που ξέφυγαν από τα χαμηλά στρώματα, παρέμεινε στους 13 ο ξανθιώτικος σύλλογος.

Το ματς


Για τον Λεβαδειακό ήταν η πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα, αλλά ο σουτ του Κάντζι πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ξάνθης, μόλις στο 8’. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς την μεγάλη φάση στην αναμέτρηση και στο 35’ άλλαξαν οι ισορροπίες! Ο Μουλόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα των ακριτών... ξέχασε τον Μάντζιο και ο τελευταίος με ωραία κεφαλιά άφησε... άγαλμα τον Κυριακίδη και έκανε το 1-0 για τους Βοιωτούς, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο φορτσάτοι στο δεύτερο μέρος και είχαν την μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, μετά από πέναλτι που κέρδισαν. Ωστόσο, ο Σολάρι που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα άουτ στο 53’ και πήγε... περίπατο η ευκαιρία. Και σα να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα ο Ροτζέριο με κοντινή προβολή «τιμώρησε» ξανά την Ξάνθη, διπλασιάζοντας τα τέρματα των «πράσινων» και βάζοντας γερά θεμέλια νίκης.

Το... κακό φεγγάρι της ομάδας του Μάουερ συνεχίστηκε. Όχι, δεν δέχθηκαν άλλο τέρμα, αλλά είδαν την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη δις και να μην μπορούν να ξαναμπούν τουλάχιστον στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Πώς; Αρχικά με το δοκάρι σε κεφαλιά του Σολτάνι στο 70’, ενώ ο ίδιος παίκτης επτά λεπτά πριν το τέλος σημάδεψε ξανά στο δοκάρι του Πριζόφσκι –αυτή την φορά με σουτ- και έτσι το 2-0 έμεινε ως το τέλος που έδωσε πολύτιμη βαθμολογική... ανάσα στον Λεβαδειακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πριζόφσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Γεωργίου, Μάγκας (83’ Σανγκινέτι), Μανόλο, Κονέ, Ροτζέριο, Μάντζιος (90’ Σκέμπης), Κάντζι, Γιάντσης (60’ Βασιλείου)

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ορτέγκα, Μπούστο, Ιωαννίδης

Ξάνθη (Μάουερ): Κυριακίδης, Παϊτο, Γούτας, Μαρίν, Φλίσκας, Μπέρτος, Βάλλας (46’ Χοσέμι), Σολτάνι, Ντιέ (64’ Ράνος), Σολάρι, Κάλβο (79’ Σουάρες)

Στον πάγκο: Τσέμα, Βασιλακάκης, Μπαξεβανίδης, Νάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x