Δελτία Τύπου

Την Κυριακή το 9ο Hall of Champions!

Σε κάθε show, παρευρίσκονται Βουλευτές, Τραγουδιστές και διάφοροι Celebrities, προσφέροντας μια ποικιλία ενδιαφερόντων στιγμών και προσθέτοντας ακόμη περισσότερο λαμπρότητα στην εκδήλωση.

Η μαχητική διοργάνωση Hall of Champions που ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Καλύμνιο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα Fight Shows, με οκτώ προηγούμενες εκδηλώσεις που έχουν συναρπάσει το μαχητικό κοινό.

Η ένατη διοργάνωση, προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ ''Πλάτων'' στην Νίκαια, φιλοξενεί κορυφαία ονόματα του χώρου όπως οι Νίκος Τζώτζος, Σάββας Καγκελίδης, Πέτρος Αθανασίου, Χρήστος Σούλας και ο Νίκος Αγλαμίδης, προσφέροντας στους θεατές ανεπανάληπτες στιγμές δράσης και έντασης αφού όλοι τους θα αντιμετωπίσουν αντιπάλους από το εξωτερικό υψηλού επιπέδου.

Επιπλέον, μια σημαντική συνεργασία που προστέθηκε είναι αυτή με την Unesco, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία και κύρος στη διοργάνωση. Σε κάθε show, παρευρίσκονται Βουλευτές, Τραγουδιστές και διάφοροι Celebrities, προσφέροντας μια ποικιλία ενδιαφερόντων στιγμών και προσθέτοντας ακόμη περισσότερο λαμπρότητα στην εκδήλωση.

Το Hall of Champions αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία για τους λάτρεις του χώρου.

Το Hall of Champions θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια ποικιλία από συναρπαστικούς αγώνες Kickboxing και Επαγγελματικής Πυγμαχίας με πολλούς από τους κορυφαίους μαχητές της χώρας και του εξωτερικού.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα υπάρχει αγώνας Pro Wrestling στην Main Card του Hall Οf Champions με την συμμετοχή του κορυφαίου Έλληνα Performer Μιχαήλ Άγγελου που αγωνίζεται αποκλειστικά στο εξωτερικό και έχει επιλέξει το Ελληνικό Fight Show ως την μόνη του εμφάνιση στην χώρα μας.

Μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram στο hallofchampionsofficial

Την Κυριακή το 9ο Hall of Champions!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x