Stoiximan Super League

«Την μπάλα στην εξέδρα ο Σαρρής…»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, πως αποφεύγει να έρθει σε αντιπαράθεση με επιχειρήματα με το «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Γιώργος Σαρρής επέλεξε να μην απαντήσει στις κατηγορίες του Ζήση Βρύζα στο σημερινό ΔΣ της ΕΠΟ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, εξέλαβε τη στάση αυτή ως αποφυγή… καταστάσεων και κατηγόρησε τον ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας πως πετά την μπάλα στην εξέδρα.

Ιδού τι έγραψε στο Facebook: «Για μένα τα πράγματα είναι απλά. Αισθάνεστε θιγμένος κύριε Σαρρή; Έχετε μπροστά σας τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ για να ζητήσετε τα ρέστα (όπως έντεχνα διαρρέετε τις προηγούμενες μέρες) και προτιμάτε "ήπιους τόνους"... Τι φοβάστε; Τις απαντήσεις που θα πάρετε; Την κατακραυγή της κοινής γνώμης; Το ράγισμα στα θεμέλια του συστήματος; Αυτά έχουν δρομολογηθεί πολύ πριν καν μιλήσει ο ΠΑΟΚ... Δεν έχετε να απαντήσετε αν η κουβέντα πάει σε ουσιαστικό επίπεδο... Γι αυτό καταφεύγετε σε αυτό που κατηγορείτε... Διαρροές, ανακοινώσεις και τη μπάλα στην κερκίδα...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x