Γιώργος Χελάκης

Τιτιβίζοντας για να περάσει η ώρα

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για το tweet του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με την ΑΕΚ.

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες. Εκτός αν την γράψεις στο twitter. Εκεί μπορείς να λες ό,τι θες έχοντας την ψευδαίσθηση πως δεν είναι πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ αλλά ένας απλός χρήστης που γράφει και καμιά... εξυπνάδα για να περάσει η ώρα.

Έτσι, λοιπόν την ΑΕΚ δεν τη ρίχνουν στη Β' Εθνική τα λάθη και οι παραλείψεις μετόχων και διοικήσεων τόσα χρόνια τώρα. Δεν τη ρίχνουν οι παλικαράδες που μπούκαραν, κατέστρεψαν και ξυλοκόπησαν. Την ρίχνει η "παράγκα" όπως διαπίστωσε τιτιβίζοντας μαύρα μεσάνυχτα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τι ξέρει που δεν ξέρουμε και γιατί δεν μας το αποκαλύπτει ο κ. Αλαφούζος; Ομάδα με την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΚ ρίχνει η παράγκα στη Β' Εθνική. Χιλιάδες οπαδοί έβαλαν τα κλάματα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή συνειδητοποιώντας πως η αγαπημένη ομάδα τους παίρνει τον δρόμο χωρίς γυρισμό. Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της ΑΕΚ είναι ένα κοινωνικό γεγονός. Ξεφεύγει κατά πολύ από τη συμμετοχή μιας ποδοσφαιρικής ομάδας σε κατώτερη κατηγορία.

Αν ο κ. Αλαφούζος έχει στοιχεία πως η "παράγκα" έστησε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ μην περιορίζεται σε ένα απλό τιτίβισμα. Τα στοιχεία υπό μάλης και γραμμή για τον εισαγγελέα. Επώνυμη καταγγελία για να αρχίσει η διερεύνηση της υπόθεσης. Θα αποκαλυφθεί έτσι η σκευωρία εναντίον της ΑΕΚ και θα μάθουμε ποιοι συγκροτούν την παράγκα. Κάπου πάει το μυαλό μας δηλαδή αλλά καλύτερα να μας τα πει με δόξα και τιμή ο "καταγγέλλων". Ανάποδα τώρα. Επειδή δεν τιτίβισε ο Χ, Ψ ανώνυμος αλλά ο πρόεδρος μιας κορυφαίας ΠΑΕ ας μην δοκιμαστούν τα... αντανακλαστικά του και το πηγαίο ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ.

Ας πάρει την πρωτοβουλία ο εισαγγελέας να καλέσει στο γραφείο του τον... τιτιβίσαντα ώστε να τα μάθει όλα. Θα μάθουμε έτσι τους σκευωρούς της παράγκας και πέραν των ποινικών συνεπειών θα διαπομπευτούν από τον Τύπο που διακρίνεται πάντα για τη σκληρή στάση που κρατεί εκ των υστέρων...

Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει τώρα. Πριν οι οπαδοί της ΑΕΚ πειστούν πως τους ρίχνει η "παράγκα" και επιτεθούν σε όσους θεωρούν ότι την αντιπροσωπεύουν. Ένας δημόσιος άνδρας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη όσων λέει κι αν δεν τα καταφέρνει μόνος του έχει η Πολιτεία με τα συντεταγμένα όργανα της να δίνει χέρι βοηθείας.

Όλοι ξέρουμε ποιον φωτογραφίζει ως "παράγκα" ο κ. Αλαφούζος στο πλαίσιο του μεταξύ τους ακήρυχτου πολέμου. Γνωρίζουμε επίσης ότι το πρώτο πεδίο μάχης Αλαφούζου - Μαρινάκη δεν ήταν το ποδόσφαιρο.

Όταν μετά το ντέρμπι περίπου προαναγγέλλεις την κατάληξη της έρευνας για τους πίνακες διαιτητών και στη συνέχεια δείχνεις με το δάκτυλο (tweet) τον "υπεύθυνο" για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ τότε είσαι κάτι πολύ παραπάνω από τον παλαίμαχο διαιτητή Βοργιά που καταγγέλλει ζώντας και νεκρούς στην τηλεοπτική "Δίκη". Το πόσο παραπάνω δεν μπορούν βέβαια να το διαπιστώσουν "τηλεοπτικοί εισαγγελείς"!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x