Gossip

Το άλμπουμ των γυμνών celebrities για τη χρονιά που έφυγε (pics)

Emily Rajtakowski, Selena Gomez, Emilia Clarck και φυσικά οι... συνήθεις ύποπτες Miley Cyrus και Kim Kardashian πόζαραν είτε για περιοδικά είτε για το δικό τους φακό στο Instagram.

Ίσως είναι η πιο... δύσκολη επιλογή που έχει να κάνει κανείς μεταξύ των στιγμών που ξεχώρισαν το 2015 και θα θυμόμαστε για καιρό, αφότου η χρονιά έφυγε. Οι γυμνές φωτογραφίες των σταρ του Hollywood, ηθοποιών, μοντέλων, τραγουδιστών και δημοσιογράφων, είχαν άλλοτε σπουδαία καλλιτεχνική αξία και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα, ενώ άλλοτε χαρακτηρίστηκαν το λιγότερο... αμφιλεγόμενες και κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγιναν.

Οι celebrities φωτογραφήθηκαν είτε για μεγάλα περιοδικά είτε για τις ανάγκες διαφημίσεων, είτε... στο μπάνιο τους για την «χαρά» του Instagram και τα ενσταντανέ που ξεχώρισαν είναι τα εξής:

Ο Ιανουάριος του 2015 ξεκίνησε με την ξανθιά ηθοποιό Tara Reid, γνωστή για τις γυμνές της φωτογραφίες, συνεχίστηκε με την Amber Rose ολόγυμνη στο ντουζ και ολοκληρώθηκε με την Emily Rajtakowski, που όπως φάνηκε, αγαπάει και αυτή το μπάνιο αλλά... στην ύπαιθρο. Παρεπιπτόντως, η δημοσιογράφος Chelsea Handler αφού έγινε διάσημη με τις δεκάδες προκλητικές της πόζες, την κόντρα της με τον Πούτιν και άλλα, αποφάσισε να τα πετάξει όλα .. στηρίζοντας το Ισραήλ με τις σημαιούλες του στο στήθος.

Τον Φεβρουάριο η Pink κέρδισε της εντυπώσεις καθώς ήταν υπέροχη στην διαφημιστική καμπάνια της PETA κατά της γούνας, ενώ η Chelsea Handler ατένισε το μέλλον γυμνόστηθη.

Τον Μάρτιο ήταν η σειρά της Selena Gomez να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη και με στυλ '80s, ενώ γυμνές φωτογραφίες της σύζυγός της Kanye West από τον υπολογιστή του. Αίσθηση προκάλεσε η φωτογράφηση της Chloe Sevigny, πάντα ανατρεπτική, με έναν αστακό στα επίμαχα σημεία της σε μια φωτογράφιση για το περιοδικό Marfa Journal, ενώ τέλος η Chriss Teigen, αμερικανίδα παρουσιάστρια, γυμνή έπαιξε με τη θάλασσα.

Τον Απρίλιο ήταν η Rosie Huntington-Whiteley που «σημάδεψε» το γυμνό, φωτογραφημένη με αέρα σειρήνας του σινεμά, στο περιοδικό Violet Grey, ενώ η τραγουδίστρια FKA Twigs ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία της στο μπάνιο της στο Λος Άντζελες και κέρδισε κι αυτή χιλιάδες likes. Την ίδια περίοδο η βασίλισσα της ποπ Madonna ανέβασε στο Instagram μια ολόγυμνη φωτογραφία της, όπου ποζάρει σε έναν βράχο, για να διαμαρτυθεί καθώς το κοινωνικό δίκτυο απαγόρευσε την δημοσίευση φωτογραφιών όπου απεικονίζονται οι γυναικείες θηλές. Με αφορμή το Πάσχα, η Emily Ratajkowski... γδύθηκε «κουνελάκι», η Kendall Jenner μας έδειξε την αγάπη της για τα οπίσθια της και τα αυτοκινητάκια, ενώ το ατύχημα της Doutzen Kroes με το σκισμένο τζιν σορτσάκι της έγινε viral.

Τον Μάιο πρωταγωνίστηκε η κόρη του Lenny Kravitz Zoe, που μας έδειξε τα υπέροχα κάλλη της, αλλά και η τρανσέξουαλ πρωταγωνίστρια του Orange is the New Black σε ολόσωμη γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό Allure

Και πάλι ένα «ατύχημα» έκλεψε την παράσταση τον Ιούνιο: Η Nina Agdal «φανέρωσε» τα οπίσθιά της κι έγινε viral, ενώ οι φαν του Justin Bieber είχαν επίσης την ευκαιρία να τον απολαύσουν όπως τον γέννησε η μαμά του, καθώς φωτογραφήθηκε ολόγυμνος σε σκάφος.

Τον καυτό Ιούλιο, η Chrissy Teigen περήφανη για τα οπίσθια του συζύγου της John Legend τα... απαθανάτισε, ενώ τον Αύγουστο, η έξι μηνών έγκυος Kim Kardashian δεν... κρατήθηκε και φωτογραφήθηκε - ξανά - γυμνή. Η πλέον... σοβαρή Christina Aguilera εμφανίστηκε με ροζ στρινγκ και τοπλες στο Instagram, ενώ και ο ηθοποιός Ashley Parker χωρίς αιδώ μας έδειξε το απολλώνιο κορμί του. Τέλος, έπρεπε να φτάσουμε στον... όγδοο μήνα του έτους για να μπει στη λίστα η πιο... «συνήθης ύποπτη» Miley Cyrus, με την γυμνή της φωτογράφηση για το περιοδικό V.

Ο Σεπτέμβριος ανήκε στην ήδη 57 ετών αλλά «θεά» ακόμα και ολόγυμνη Sharon Stone, που φωτογραφήθηκε για το Harper's Bazaar και τον Οκτώβριο είδαμε την Pamela Anderson γυμνή για το περιοδικό Flaunt.Εξίσου μεγάλη, αλλά εξίσου σέξι στα 60 της και η Grace Jones, έδειξε τα στήθη της δημόσια σε βραδιά παρουσίασης του βιβλίου της.

Τον Νοέμβριο και πάλι γυμνό εξώφυλλο για την Miley Cyrus και το περιοδικό Candy, η Kendall Jenner διαμαρτυρήθηκε κι αυτή στο Instagram γα τις θηλές, δείχνοντας το ένα της στήθος, ενώ η «Καλίσι» του Game of Thrones, Emilia Clark φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό Esquire.

Το 2015 μας αποχαιρέτησε με ακόμα μία Kardashian, την Kourtney, της οποίας είδαμε την γυμνή πίσω όψη, αλλά και με την νεότερη της οικογένειας Khloe, που φωτογραφήθηκε σε πισίνα. Η χρονιά έκλεισε με ποια άλλη από την Miley Cyrus και το τρίτο της γυμνό εξώφυλλο, αυτή τη φροά για το περιοδικό Plastik.

Δείτε και τις 40 γυμνές φωτογραφίες που «σημάδεψαν» την χρονιά που έφυγε

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x