Επικαιρότητα

Το βραβείο «Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας» 2017 στη Δυτική Ελλάδα

Μόνο οι περιφέρειες με το πιο αξιόπιστο και υποσχόμενο επιχειρηματικό όραμα βραβεύονται ως Ευρωπαϊκές Επιχειρηματικές Περιφέρειες (ΕΕΠ) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών (ΕτΠ).

Μόνο οι περιφέρειες με το πιο αξιόπιστο και υποσχόμενο επιχειρηματικό όραμα βραβεύονται ως Ευρωπαϊκές Επιχειρηματικές Περιφέρειες (ΕΕΠ) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών (ΕτΠ). Φέτος οι Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Κάτω Αυστρίας και Εξτρεμαδούρας (Ισπανία) έπεισαν την κριτική επιτροπή ΕΕΠ με μακρόπνοες πολιτικές στρατηγικές για την τόνωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) και της επιχειρηματικότητας, καθώς και με πειστικά σχέδια δράσης για την υλοποίηση αυτών των στρατηγικών το 2017.

«Οι ΜΜΕ αποτελούν την κύρια μηχανή δημιουργίας βιώσιμης ανάπτυξης και απασχόλησης στην Ευρώπη - 8 στις 10 νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται από ΜΜΕ. Κάθε χρόνο, οι νικητές του βραβείου ΕΕΠ μας δείχνουν πως οι τοπικές και οι περιφερειακές αρχές διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην τόνωση της επιχειρηματικότητας...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x