Βόλεϊ

Το επιβαρυντικό φύλλο αγώνα για τον Παναθηναϊκό (pic)

Οι διαιτητές έχουν καταγράψει όλα όσα συνέβησαν στην Κυψέλη στο περιθώριο του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Τα υβριστικά συνθήματα σε κάθε σετ και η ρίψη αντικειμένων.

Τα όσα συνέβησαν στην Κυψέλη, στο περιθώριο του αιώνιου ντέρμπι για την Α1 βόλεϊ ανδρών έχουν καταγράψει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, το οποίο φυσικά είναι επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό και το επόμενο διάστημα θα φανεί ποια θα είναι η τιμωρία του. Αν θα του επιβληθεί μόνο πρόστιμο ή αν κινδυνεύει και η έδρα του.

Οι ρέφερι, λοιπόν, έχουν γράψει για υβριστικά συνθήματα κατά του Λίμπερμαν Αγκάμεζ πριν την έναρξη του αγώνα, στον Ντίμα Φιλίπ κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και στον Κοκκινάκη κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ.

Στο φύλλο αγώνα γίνεται εκτενής αναφορά στην ένταση που υπήρξε στο κλειστό, με τους διαιτητές να κάνουν λόγο για «αναπτήρες, κέρματα, στυλό και μπουκάλια» που έφυγαν προς τον ερυθρόλευκο πάγκο κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ, ενώ έχει καταγραφεί η πεντάλεπτη διακοπή για συστάσεις.

Συν τοις άλλοις, έχει σημειωθεί ο μικροτραυματισμός του Τσούπκοβιτς στην μύτη, δίχως όμως να έχουν γράψει οι διαιτητές από το συνέβη αυτό, ενώ το φύλλο αγώνα κλείνει με τα μπουκάλια που πέταξαν (με νερό και χωρίς) οι πράσινοι οπαδοί προς τους παίκτες και το τιμ του Ολυμπιακού, πριν μπουν στα αποδυτήρια.

Ιδού το φύλλο αγώνα που έχει στα χέρια του το sport-fm.gr

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x