Δελτία Τύπου

Το μεγαλύτερο τουρνουά mini soccer επιστρέφει σε 23 αθλητικά κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο

Το INTERSPORT Soccer Challenge θα διεξαχθεί φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά σκοπεύοντας να ενθουσιάσει και πάλι τους συμμετέχοντές του.

Το INTERSPORT Soccer Challenge, το μεγαλύτερο τουρνουά mini soccer για ερασιτέχνες, επιστρέφει και φέτος με στόχο να προσφέρει και πάλι στους fans του ποδοσφαίρου 5Χ5 τη δυνατότητα να ζήσουνε την εμπειρία ενός οργανωμένου τουρνουά υψηλών προδιαγραφών.

Η προκριματική φάση του τουρνουά θα διαρκέσει για 7 μήνες (Νοέμβριος - Μάιος) και κατά τη διάρκειά της οι ομάδες από κάθε club ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν με το σύστημα ένας εναντίων όλων.

Στην τελική φάση, οι νικήτριες ομάδες κάθε ομίλου που θα προκριθούν αγωνίζονται σε έναν τριήμερο τελικό στο αθλητικό κέντρο SPORTCAMP στο Λουτράκι στις 5-7 Ιουνίου για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας.

Χρυσός χορηγός του τουρνουά είναι η adidas, που στηρίζει για ακόμα μια χρονιά το τουρνουά. Ως χρυσός χορηγός η adidas προσφέρει στη νικήτρια ομάδα ένα μεγάλο δώρο: ένα ταξίδι για να παρακολουθήσει έναν αγώνα Champions League της περιόδου 2015-2016 με τις μεγαλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Πληροφορίες για τα συνεργαζόμενα κέντρα και δηλώσεις συμμετοχής, δείτε στο http://corporate.intersport.gr/el/events/intersport-soccer-challenge

Το INTERSPORT Soccer Challenge θα διεξαχθεί φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά σκοπεύοντας να ενθουσιάσει και πάλι τους συμμετέχοντές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x