Stoiximan Super League

Το ΠΑΣ καλά!

Κρατώντας για πέμπτο παιχνίδι απαραβίαστη την εστία του και με πρωταγωνιστή τον Τσάβες που πέτυχε δύο γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του ΟΦΗ στη 12η αγωνιστική.Ο Ίλιτς απ’ την άσπρη βούλα έκανε το 3-0

Με μια ακόμα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ και συνεχίζει ασταμάτητα την πορεία του και στην δωδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Τσάβες με δύο τέρματα -το ένα με πέναλτι- ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων, ενώ ο Ίλιτς πριν το φινάλε και πάλι απ’ την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 3-0, που ανέβασε τον ΠΑΣ στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, μετά από πέντε ματς που παραμένει αήττητος.

Ο ΟΦΗ από την άλλη -με αρκετά λάθη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο- δεν κατάφερε να «σπάσει» την απαραβίαστη εστία του ΠΑΣ και έμεινε 14ος με 10 βαθμούς, στο τέταρτο ματς που μένει μακριά απ' τη νίκη.

Το ματς:


Η έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι παραδοσιακά δύσκολη για τον ΟΦΗ. Αυτή τη φορά όμως, χρειάστηκε να περάσει ένα… μισάωρο για να φανεί. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς, με τον ΟΦΗ να ψάχνει τα πατήματά του στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου.

Τα λάθη στη μεσαία γραμμή ήταν στο επίκεντρο, όμως στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του ματς –πέρα από ένα σουτ του Ίλιτς στο 4’- ο ΠΑΣ βρήκε στόχο. Ο Τσάβες βρέθηκε σε καλή θέση, μετά την απομάκρυνση του Λορία στο σουτ του Ίλιτς και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

inner

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να επανέλθει με μακρινά σουτ των Μίλιαζες και Μονιάκη, χωρίς όμως να βρει στόχο, ενώ η προσπάθεια να κρατήσει τη διαφορά στο ένα τέρμα ήταν εμφανής. Η κακή αντίδραση του Ραζάκ όμως, που ανέτρεψε τον Ακόστα μέσα στην περιοχή, έστειλε τον ΠΑΣ στα 11 βήματα. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Τσάβες, που διπλασίασε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τα τέρματα των γηπεδούχων.

Αρκετά πιο επιθετικό σχήμα κατέβασε στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού ο Τζενάρο Γκατούζο, με τον Πετρόπουλο να περνάει στη θέση του Μονιάκη στην ανάπαυλα, ενώ στο 56’ ο Κουτσιανικούλης αντικατέστησε τον Λαμπρόπουλο. Μέχρι τότε, ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή του, με κεφαλιά του Πετρόπουλο που πέρασε άουτ, ενώ ο ΠΑΣ περιορίστηκε αρκετά, κρατώντας τον έλεγχο και το προβάδισμα.

inner

Η προσπάθεια να κρατήσει το 2-0 μάλιστα, έφεραν και μια πολύ καλή στιγμή, με τον Ίλιτς να βγαίνει στο τετ α τετ, όμως ο Λορία είπε για ακόμα μια φορά «όχι», ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το τρίτο γκολ λίγο πριν το φινάλε. Ο Αντελεγιέ ανέτρεψε το Γιάκο, που ήταν σε θέση για γκολ μέσα στην περιοχή και είδε την κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ίλιτς που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.





Οι συνθέσεις:



ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (73’ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (78’ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες (69’ Χαρίσης), Λίλα

Στον πάγκο οι: Σωτηρίου, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Λόπεζ

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λορία, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης (46’ Πετρόπουλος), Ραζάκ, Φερνάντεθ (67’ Ροβίθης), Λαμπρόπουλος (56’ Κουτσιανικούλης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μίλιαζες

Στον πάγκο οι: Αγριμάκης, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Φερούζ, Φάζος

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x