Κώστας Νικολακόπουλος

Το περίεργο, ο Τουράμ και… τα προβλήματα που ψάχνεις, όταν είσαι καλά!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον sport-fm.gr δύο πράγματα για το σημερινό ματς και κάτι γενικότερο για τον Ολυμπιακό.

• Από τα περίεργα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό αυτό με την Κέρκυρα!

• Περίεργα γιατί είναι το πρώτο που δίνει η ομάδα μεσημεριάτικα μετά από μισό χρόνο! Όσο κι αν σας φαίνεται λίγο υπερβολή, για μία ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει αποκλειστικά βράδυ, όταν για πρώτη φορά πρέπει να παίξει στις 3 το μεσημέρι, είναι «κάπως».

• Περίεργο γιατί είναι ουσιαστικά το πρώτο ματς μετά την πρεμιέρα (με τη Βέροια, πριν 2,5 μήνες), στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει αντίπαλο μία μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος! Διότι μέχρι τώρα έδινε στο σπίτι του είτε ντέρμπι, είτε ευρωπαϊκά παιχνίδια!

• Τα δύο αυτά δεδομένα, συν το ότι η ομάδα έχει την κόπωση από το ματς της Πέμπτης στο Γιουρόπα δίνουν νομίζω την ιδιαιτερότητα του σημερινού αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα που αν μη τι άλλο έχει ένα παίκτη τον οποίο αξίζει κάποιος να προσέξει. Αναφέρομαι στον Βραζιλιάνο σέντερ φορ Τουράμ, που όσες φορές τον έχω προσέξει, μου έχει κάνει εντύπωση.

• Η Κέρκυρα είναι μία σοβαρή ομάδα, ενός σοβαρού προπονητή, του Γρηγορίου, που εκτός έδρας τα δύο πρώτα παιχνίδια της τα είχε χάσει από τα αποδυτήρια, δεχόμενος δύο γκολ στο 30’ από τη Λιβαδειά και άλλα δύο γκολ στο 7’ (!) από το Αγρίνιο. Όμως, στο τρίτο, στην Ξάνθη, όταν έλεγξε το ματς στην αρχή, πήρε το 0-0 και θα μπορούσε και να κερδίσει με τον Τουράμ.

• Κατά τα άλλα, ένα μικρό σχόλιο με αφορμή κάποια πρόσφατα γεγονότα: ο Ολυμπιακός κάποιες φορές μοιάζει με μία μεγάλη ωραία οικογένεια, που ενώ δεν έχει προβλήματα, κάνει λες και ψάχνει η ίδια να βρει προβλήματα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x