Γενικά

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης σε Τσάμπιονς Λιγκ και E.T.T.U. Cup για τα ελληνικά χρώματα

Η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι στις πρώτες εβδομάδες και τον Σεπτέμβριο, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων, έρχεται και η έναρξη των δύο διασυλλογικών Κυπέλλων πινγκ πονγκ.

Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση θα είναι παρούσα με δύο σωματεία της, αλλά και μεμονωμένα με ορισμένους πρωταθλητές της. Στο E.T.T.U.Cup των γυναικών παίρνουν μέρος στην πρώτη φάση οι Σάρισες Φλώρινας και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι φετινοί «πρεσβευτές» μας θα είναι ο Παναγιώτης Γκιώνης με την πολωνική Μπογκόρια και ο Γιάννης Σγουρόπουλος με τη σουηδική Έσλοβ.

Οι δύο πρώτες ομάδες από το κάθε γκρουπ προχωρούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εκείνες που θα πάρουν την τρίτη θέση, θα συνεχίσουν στο E.T.T.U. Cup.

Οι δύο πρώτες ομάδες από το κάθε γκρουπ προχωρούν στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Στον ΑΣ Πολεμίδια έχει μετακινηθεί φέτος και η πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών, Ελένη Γεωργιάδου. Έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο E.T.T.U. Cup, αλλά θα παίξει στα ευρωπαϊκά ματς μόνο αν δεν μπορέσει η Εξάρχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x