Επικαιρότητα

Το Χόλιγουντ κατά Τραμπ: Σαρλίν Θέρον, Σερ, Ντρου Μπάριμορ στις διαδηλώσεις (pics)

Οι γυναίκες διαδηλώνουν κατά του Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας το Χόλιγουντ στο πλευρό τους.

Ανάμεσά τους βρίσκονται διάσημοι, όπως Σαρλίζ Θερόν, η Ντρου Μπάριμορ, η Σερ, η Εμα Γουάτσον, ο Μάικλ Μουρ και η Αμέρικα Φερέρα.

Η Σαρλίζ Θερον έδωσε ηχηρό παρών, καθώς βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της διαδήλωσης, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.





Η Εμα Γουάτσον χαμογελαστή έφτασε στη διαδήλωση για να δηλώσει και εκείνη παρών στην κινητοποίηση κατά του Ντόναλντ Τραμπ.



Η Ντρου Μπάριμορ ύψωσε την γροθιά της και πόζαρε, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο Instagram, ενώ η Σερ εμφανίστηκε με σωματοφύλακες.

I love women. I live for my two daughters. And I am full of pride and unity with all women today.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις






Ο σεναριογράφος Μάικλ Μουρ ανέβηκε στη σκηνή και κάλεσε τον κόσμο να παίρνει καθημερινά το Κογκρέσο για να διαμαρτύρεται.

«ΟΚ, η πρώτη μέρα πέρασε», είπε ειρωνικά ο σεναριογράφος και ακτιβιστής. «Είμαστε πλέον στη δεύτερη μέρα τραγωδίας Τραμπ. Ποιος θέλει να είναι στην επόμενή μου ταινία;» ρώτησε το κοινό.

Διαβάζοντας τίτλο της Washinghton Post «Ο Τραμπ παίρνει την εξουσία», ο Μουρ τονίζει πως «η εξουσία είναι εδώ. Εδώ είναι πλειοψηφία της Αμερικής».

«Είμαστε εδώ για να υποσχεθούμε πως θα τελειώσουμε τη μακελειό του Τραμπ»,τόνισε και συμπλήρωσε: «Θέλω να τηλεφωνείτε καθημερινά στο Κογκρέσο», δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου και καλώντας το πλήθος να τον επαναλάβει.



Νωρίτερα, τον λόγο είχε πάρει η ηθοποιός Αμέρικα Φερέρα, γνωστή από τη σειρά «Uggly Betty», η οποία μεταξύ άλλων είπε: «Ο πρόεδρος δεν είναι η Αμερική. Το υπουργικό συμβούλιο δεν είναι η Αμερική. Το Κογκρέσο δεν είναι η Αμερική. Εμείς είμαστε η Αμερική και ήρθαμε για να μείνουμε».





Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x