Τρομερό «γλέντι» σε Ρονάλντο από τους κατοίκους της Βαλένθια!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει πολλές συμπάθειες στη Βαλένθια. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η κίνηση κατοίκων της περιοχής να κάψουν ένα αρκετά… ντροπιαστικό ομοίωμα του Πορτογάλου στο πλαίσιο τοπικής γιορτής.

Κάθε χρόνο, απ’ τις 15 έως τις 19 Μαρτίου, γιορτάζεται στην πόλη προς τιμήν του Αγίου Ιωσήφ το «Las Fallas». Την τελευταία ημέρα των εορτασμών, είθισται να καίγονται ομοιώματα, πολλά εκ των οποίων έχουν να κάνουν κοινωνικά και όχι μόνο ζητήματα τα οποία βρίσκονται στο προσκήνιο την εκάστοτε χρονική περίοδο.

Φέτος λοιπόν, κάποιοι ευφάνταστοι Βαλενθιάνοι αποφάσισαν να πικάρουν τον –πέντε φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας- Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζοντας ένα ομοίωμά του το οποίο τον παρουσιάζει να έχει κατεβασμένο το σορτς της Ρεάλ και να… αφοδεύει πέντε χρυσές μπάλες!

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σατιρίζεται ο Πορτογάλος σταρ στην συγκεκριμένη γιορτή, καθώς στο παρελθόν έχουν κάνει την εμφάνισή τους ομοιώματα που τον παρουσιάζουν να… αυτοθαυμάζεται σε ένα χρυσό καθρεφτάκι ή να κρατά μια μπάλα που… καταβροχθίζει λεφτά!

inner

Επιμέλεια: Γιάννης Πολιάς

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ