Επικαιρότητα

Τσακαλώτος: «Θα συμφωνήσω με το ΔΝΤ αν παραδεχτούν ότι είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ»!

Δείτε την αναφορά του Υπουργού Οικονομικών στην αγαπημένη του ομάδα σχετικά με την εξέλιξη των νέων διαπραγματεύσεων της Κυβέρνησης με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Με μία αναφορά στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, επέλεξε ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος να σχολιάσει τις εξελίξεις από τις τελευταίες διαπραγματεύσεις της ελληνικής Κυβέρνησης με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Αν το ΔΝΤ πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα τότε θα πω ότι συμφωνώ με το ΔΝΤ. Διατηρώ την διακριτική ευχέρεια να συμφωνώ σε κάποια πράγματα με το ΔΝΤ και να μην συμφωνώ σε άλλα.

Θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι το χρέος είναι βιώσιμο και αυτό δεν μπορεί να το κάνει αν δεν ξέρει τι μέτρα θα πάρουν οι Ευρωπαίοι. Δεν μπορεί να προβεί σε μελέτη βιωσιμότητας του χρέους και δεν μπορεί να συμμετέχει.

Οι αγορές πρέπει να ξέρουν ότι έχουν ένα καθαρό διάδρομο για τα 10 χρόνια. Ο στόχος είναι μέχρι τα Χριστούγεννα να αποφασίσουμε τα μέτρα που θα είναι ο καθαρός διάδρομος. Αν κλωτσήσουν την απόφαση για πιο κάτω αυτό θα είναι κακό και για την κυβέρνηση και για την χώρα»
, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x