Γ' Εθνική

Τσιρίλο: «Δεν έχει σημασία η κατηγορία»

Με τα καλύτερα λόγια για τη νέα σελίδα που γράφεται στην ιστορία της ΑΕΚ μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία.

Μόνο μετανιωμένος για την επιλογή του να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ακόμη κι αν αυτή αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, δεν εμφανίζεται ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν παίζει ρόλο η κατηγορία που αγωνίζονται οι «κιτρινόμαυροι», ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη στήριξη των οπαδών στη νέα προσπάθεια του συλλόγου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο νέο προπονητή της Ίντερ, Βάλτερ Ματσάρι αλλά στην διαδοχή του Μάσιμο Μοράτι στην προεδρία των «νερατζούρι».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσιρίλο στο «tuttomercatoweb» :

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ΑΕΚ. Η ομάδα μπορεί να παίζει στην αντίστοιχη με εδώ «Pro Liga» (σ.σ Γ’ Εθνική), όμως αυτό δεν έχει σημασία. Αγαπώ αυτό το μέρος και κάθε Κυριακή έχουμε δίπλα μας 25.000 οπαδούς να μας ακολουθούν. Τα πρόσωπα είναι νέα και έχουν ένα φιλόδοξο σχέδιο. Κάθε μέρα προσπαθώ με το πάθος μου να δείξω την επιθυμία μου να τεθώ στη διάθεση της ομάδας ανεξάρτητα από την κατηγορία».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ίντερ με τον Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο: «Νομίζω ότι ο προπονητής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε μια ομάδα που κατά μεγάλο βαθμό είναι η ίδια με την περσινή. Παρά τις λίγες προσθήκες, η ομάδα είναι διαφορετική και αυτό οφείλεται στον προπονητή».

Για τον Μάσιμο Μοράτι και την απομάκρυνσή του από τον σύλλογο: «Πραγματικά, η αποχώρηση του Μοράτι μπορεί να επηρεάσει την Ίντερ. Ο Μοράτι ήταν ανέκαθεν ένας σημαντικός άνθρωπος, πραγματικός πρόεδρος. Ακόμη και πιο παλιά όταν ήμουν στην Ίντερ ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας ειδικά στις δύσκολες στιγμές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x