Τένις

Τσιτσιπάς: «Σκεφτόμουν να μην κατέβω στο τουρνουά της Μασσαλίας»

Τον λόγο που αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει για μία εβδομάδα το κινητό του αποκάλυψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επίσης ανέφερε ότι σκεφτόταν να μην κατέβει στο τελευταίο τουρνουά που κέρδισε.

Μία θέση στην οκτάδα του «Dubai Tennis Championships» θα διεκδικήσει σε λίγες ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στις 4 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον Λευκορώσο Εγκόρ Γκερασίμοφ (Cosmote Sport 7).

Μετά την τελευταία του νίκη στο συγκεκριμένο τουρνουά, ο Έλληνας πρωταθλητής που φαίνεται πως κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές αποκάλυψε πως αποφάσισε να αφήσει για μία εβδομάδα το κινητό του τηλέφωνο.

«Απλά κουράστηκα από όλα τα μηνύματα, όλο αυτόν τον κόσμο να μιλάει για εμένα, όλες τις ειδοποιήσεις που λάμβανα», υποστήριξε ο νεαρός τενίστας και πρόσθεσε:

«Ένιωσα το μυαλό μου να μπλοκάρει. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να επεξεργαστώ όλες τις πληροφορίες που λάμβανα. Είπα "αρκετά", ας το κάνω με τον παλιό τρόπο. Να το κάνω όπως οι παίκτες πριν 30 χρόνια, χωρίς κινητά. Νομίζω ότι ήταν μια χαρά. Αντί για όλα αυτά, άρχισα να κάνω όμορφες συζητήσεις με τους φίλους που έτυχε να βρεθούν εδώ, πήγα για φαγητό μαζί τους. Μιλήσαμε για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα, αντί να είμαι στο κινητό μου. Νομίζω ότι ήμουν πιο κοινωνικός εκείνη την εβδομάδα από ποτέ».

Μάλιστα, ήταν τόσο αποκαλυπτικός που έκανε γνωστή μία ιστορία, καθώς σκεφτόταν να μην κατέβει στο τουρνουά της Μασσαλίας, το οποίο τελικά και κέρδισε: «Ο πατέρας μου έλεγε ότι έπρεπε να πάμε. Δεν ξέρω γιατί πίστευε ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλά. Θυμάμαι που του είπα ότι δεν ήμουν σε φόρμα, ότι δεν θα πήγαινα εκεί για να κατακτήσω τον τίτλο. Ότι δεν αισθανόμουν αρκετά ξεκούραστος για να κερδίσω ένα τέτοιο τουρνουά. Τελικά πήγα. Έπαιξα στο ματς του διπλού, είχα να πιάσω ρακέτα μία εβδομάδα. Και έπαιξα απαίσια. Την επόμενη μέρα ήμουν νευρικός στον αγώνα του διπλού, αλλά κατάφερα να νικήσω. Τα υπόλοιπα πήγαν μια χαρά, φυσιολογικά. Έπαιζα πολύ καλά, προς μεγάλη έκπληξή μου. Μετά τη νίκη στο πρώτο ματς βρήκα κίνητρο, ένιωσα ότι θα μπορούσα να πάω καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x