Stoiximan Super League

Τσόρι: «Νίκη για το σερί και τη ψυχολογία»

Τη νίκη θέλει ο Τσόρι Ντομίνγκες κόντρα στον Πλατανιά, αφενός για να διευρύνουν το σερί τους και αφετέρου για τη ψυχολογία τους ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί για τους «ερυθρόλευκους».

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε ο Τσόρι Ντομίνγκες την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως θέλουν τη νίκη για να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιλαμβάνει δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μπενφίκα, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη, δήλωσε πως θα πάνε στα Χανιά συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουν ένα ακόμη… τρίποντο και να διευρύνουν το σερί τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού με τα δύο ματς με την Μπενφίκα που κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας, αλλά και ντέρμπι του πρωταθλήματος:
«Ναι, είναι αλήθεια πως είναι έτσι τα πράγματα. Μπαίνουμε σε μία δύσκολη περίοδο. Όμως, το σημαντικό είναι το γεγονός πως η ομάδα μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά. Κάνει καλά παιχνίδια και προέρχεται από νίκες. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι να δώσουμε το Σάββατο απέναντι στον Πλατανιά. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε το σερί νικών που έχουμε έως τώρα. Και παράλληλα να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τις επόμενες υποχρεώσεις μας, ώστε να καταφέρουμε εμείς οι παίκτες το καλύτερο».

Για το αν γεγονός πως ο Πλατανιάς δεν έχει σημειώσει ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα, δημιουργεί ένα επιπλέον εμπόδιο στην αναμέτρηση στα Χανιά:
«Ναι, είναι αλήθεια πως δεν κοιτάμε τι έχει κάνει μία ομάδα, αλλά το τι είναι ικανή να κάνει. Φυσικά εμείς αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να κοιτάμε τον αντίπαλό μας. Πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς. Αν πάμε εκεί συγκεντρωμένοι και δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε γιατί είμαστε μία σημαντική ομάδα, τότε θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την παρουσία του κόσμου στα εκτός έδρα ματς του Ολυμπιακού:
«Ναι, είναι πάρα πολύ σημαντικό και ευχάριστο το γεγονός πως πάντα μας στηρίζει ο κόσμος μας. Οι φίλαθλοί μας πάντα μας ακολουθούν. Μέχρι στιγμής το έχουν κάνει σε όλα τα γήπεδα. Και είναι πολύ ωραίο αυτό για εμάς. Φυσικά αυτό μας δίνει τη δυνατότητα, κάνοντας ένα ωραίο παιχνίδι και πετυχαίνοντας μία ωραία νίκη, να τους επιστρέψουμε αυτή τη χαρά την οποία μας δίνουν εκείνοι με την παρουσία τους. Και επίσης να δείξουμε ότι απ' τη στιγμή που υπερασπιζόμαστε τα χρώματα της ομάδας μας, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όπως είναι και για εκείνους, να τα πάμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x