Βάιος Τσούτσικας

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Ο Βάιος Τσούτσικας γράφει στο www.sport-fm.gr για την εντυπωσιακή οργάνωση του Παναθηναϊκού ενόψει προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές ειδήσεις της Παρασκευής ήταν εκείνη που βγήκε από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ και αφορούσε τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι είχαν προνοήσει και είχαν στείλει σκάουτ στο φιλικό των ασπρόμαυρων με την Σταντάρ Λιέγης για να έχουν καλή εικόνα για τους Βέλγους επειδή συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα με τους υποψήφιους αντιπάλους τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Και πριν προλάβει κανείς και πει ότι ο Παναθηναϊκός στάθηκε τυχερός που του έκατσε ο αντίπαλος που είχε παρακολουθήσει καλό είναι να τονιστεί ότι το ίδιο είχε γίνει και με τους άλλους τέσσερις!

Είναι άλλη μια επιβεβαίωση τούτη η λεπτομέρεια - για πολλούς - ότι ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει άλματα προόδου όσον αφορά το κομμάτι της ποδοσφαιρικής του λειτουργίας. Είναι άλλη μια επιβεβαίωση ότι η δεδομένη αγωνιστική του πρόοδος οφείλεται στο πλάνο και τη μεθοδικότητα που κρύβεται στη δουλειά των ανθρώπων που τρέχουν την ομάδα. Είναι αυτή η μεγαλύτερη προίκα που μένει στον σύλλογο και ευχή όλων είναι οι αρχές αυτές να μη λησμονηθούν αν και εφόσον καταφέρει η ΠΑΕ να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα. Ο τρόπος λειτουργίας του Παναθηναϊκού έτσι όπως σκιαγραφείται από τις λεπτομέρειες που διαρρέουν σαν κι αυτή της Παρασκευής δημιουργούν μια δικαιολογημένη αίσθηση ασφάλειας για όσα γίνονται και όσα προγραμματίζονται να γίνουν για την περαιτέρω πρόοδο της ομάδας.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν σημαίνουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει γίνει μέσα σε λίγες μέρες Μπάγερν και μπορεί να βλέπει τη Σταντάρ σαν... πρωινό. Το αντάμωμα με τους Βέλγους είναι μια απλά καλή είδηση. Οι πράσινοι ακόμα και αν δεν μπορούν να φορέσουν τον μανδύα του φαβορί είναι βέβαιο ότι δεν μειονεκτούν των αντιπάλων τους και - σίγουρα - έχουν πολλές πιθανότητες να περάσουν πάνω από το εμπόδιο αυτό. Μην τα ξαναλέμε: η πρόκριση επί της Σταντάρ ανοίγει νέους ορίζοντες για την ομάδα. Ακόμα και αν δεν έρθει η συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος...


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x