Επικαιρότητα

Τύλιξαν βόμβα με κασκόλ της Λίβερπουλ!

Έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τυλιγμένο σε κασκόλ της ομάδας της Λίβερπουλ … άφησαν άγνωστοι στην εξώπορτα γνωστού κακοποιού της πόλης. Η βόμβα συνοδευόταν και από απειλητικό σημείωμα.

Ανάμεσα στις συμμορίες του Λίβερπουλ αναζητά η αστυνομία τους δράστες που άφησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό, στην είσοδο του σπιτιού της συζύγου του Τζέιμι Μπέιν, διαβόητου μέλους του υπόκοσμου της πόλης. Η βόμβα ήταν σκεπασμένη με κασκόλ της ποδοσφαιρικής ομάδας των «κόκκινων».

Την ανακάλυψη έκανε η Ντιόν Χέντρι, γυναίκα του Μπέιν, ο οποίος εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης για δολοφονίες. Μάλιστα, ο γάμος του ζεύγους έγινε πρόσφατα μέσα στις φυλακές.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, άγνωστοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητο μάρκας Range Rover της συζύγου, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της στο Εδιμβούργο.

Οι δράστες άφησαν ένα ντεπόζιτο βενζίνης με φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Ο αυτοσχέδιος μηχανισμός ήταν δεμένος με ένα κασκόλ της ομάδας της Λίβερπουλ, και το παρακάτω απειλητικό μήνυμα:

«Ο χρόνος τελειώνει, παλικάρι…», ενώ παρόμοια εκρηκτική συσκευασία βρέθηκε στο σπίτι ενός συγγενή του Μπέιν στο Ίντς.

inner

Και εκείνος ο μηχανισμός συνοδευόταν από το απειλητικό μήνυμα: «Δώσε τα χρωστούμενα, παλικάρι….».

Αστυνομικές πηγές λένε ότι ο Μπέιν, ο οποίος φημολογείται ότι διευθύνει κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών μέσα από το κελί του, οφείλει μεγάλο χρηματικό ποσό σε συμμορία του Λίβερπουλ, γι’ αυτό και το κασκόλ των «κόκκινων» του μεγάλου λιμανιού.

Μάλιστα, ένας άνδρας με «λιβερπουλιανή» προφορά, επισκέφθηκε συγγενείς της Ντιόν στο Γκίλμερτον, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, για να ρωτήσει πού θα μπορούσε να τη βρει, χωρίς να πάρει απαντήσεις.

Τον Ιούλιο η 32χρονη παντρεύτηκε στη φυλακή τον 30χρονο Τζέιμι Μπέιν, ο οποίος έχει καταδικαστεί ισόβια για τη δολοφονία του πρώην πρωταθλητή πυγμαχίας Άλεξ Μακ Κίνον, το 2006.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x