Τένις

Τζόκοβιτς και Νισικόρι αντιμέτωποι στα ημιτελικά του US Open

Αντιμέτωποι στα ημιτελικά του US Open είναι οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Κέι Νισικόρι.

Εύκολο έργο είχε ο Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, απέναντι στον Αυστραλό, Τζό Μίλμαν, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-4). Σε λιγότερο από τρεις ώρες ο «Νόλε» νίκησε τον αντίπαλό του και προχώρησε στα ημιτελικά του τουρνουά, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο Μίλμαν δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον καταιγιστικό με τον οποίο ο Τζόκοβιτς ξεκίνησε τον αγώνα, έτσι το πρώτο σετ ήταν σχετικά εύκολη υπόθεση για τον 31χρονο αθλητή. Στη συνέχεια του αγώνα ο Αυστραλός τενίστας κέρδισε αρκετούς πόντους από τα αβίαστα λάθη του αντιπάλου του, τα οποία έφτασαν τα 53, αλλά δε μπόρεσε να αμυνθεί στο δυνατό του σερβίς.

Στον άλλο προημιτελικό οι Νισικόρι και Τσίλιτς προσέφεραν μία παράσταση αντάξια του επιπέδου τους. Τα γρήγορα τρεξίματα στο φιλέ και η ποικιλία στα χτυπήματά τους προσέφερε στο κοινό έναν συναρπαστικό αγώνα που τελικό νικητή είχε τον Νισικόρι με 3-2 σετ. Ο Ιάπωνας μπορεί να μην είχε το μομέντουμ του αγώνα, αλλά η ψυχραιμία που τον διακατέχει έπαιξε σημαντικό ρόλο για να νικήσει τον αντίπαλό του.

Έτσι, οι Τζόκοβιτς και Νισικόρι θα συναντηθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Το άλλο ζευγάρι, απαρτίζεται από τους Ναδάλ και ντελ Πότρο, οι οποίοι προέρχονται από πολύωρες αναμετρήσεις στα προημιτελικά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x