Τεχνολογία

Υποστήριξη NFC και για τα παλιά Nintendo 3DS

Με την κυκλοφορία των νέων Nintendo 3DS και Nintendo 3DS XL σε όλο τον κόσμο, ήρθε η ώρα της εμφάνισης των Amiibo σε διάφορα παιχνίδια του 3DS.

Με την κυκλοφορία των νέων Nintendo 3DS και Nintendo 3DS XL σε όλο τον κόσμο, ήρθε η ώρα της εμφάνισης των Amiibo σε διάφορα παιχνίδια του 3DS, με τους παίκτες παλαιότερων μοντέλων να πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα μέχρι η συγκεκριμένη τεχνολογία να γίνει διαθέσιμη και στις δικές τους κονσόλες.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης των επενδυτών ο Satoru Iwata αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένας external NFC reader/writer για τα υφιστάμενα μοντέλα 3DS και 3DS XL, όμως προς το παρόν η διάθεσή του έχει επιβεβαιωθεί μονάχα για την ιαπωνική αγορά.

«Παρόλο που για την ώρα μόνο το Wii U είναι συμβατό με τα Amiibo, κάνουμε σταθερά βήματα σχετικά με τη συμβατότητά τους με το Nintendo 3DS. Το νέο Nintendo 3DS είναι εξοπλισμένο με ένα NFC reader/ writer.

Για τα υπάρχοντα συστήματα Nintendo 3DS, πρόκειται να κυκλοφορήσουμε έναν external NFC reader/writer το φετινό καλοκαίρι», δήλωσε ο Iwata.

Προς το παρόν εντός του τρέχοντος μήνα προστέθηκε υποστήριξη amiibo στο Super Smash Bros. for 3DS μέσω ενός update, ενώ αυτό θα είναι standard feature σε επερχόμενους τίτλους, όπως το Code Name: S.T.E.A.M.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x