Stoiximan Super League

Ώρα για ξεκούραση…

Ώρα για ανάσες στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, μετά την προπόνηση της Παρασκευής έχουν ρεπό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ από Δευτέρα ξεκινούν τις προπονήσεις τους για Εργοτέλη.

Στις προπονήσεις από… βδομάδα. Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους την Παρασκευή και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό.

Ο Στάικος Βεργέτης και οι ποδοσφαιριστές του, θα έχουν την δυνατότητα να ξεκουραστούν μετά από ένα σετ δύσκολων αγώνων και επιπλέον, θα έχουν χρόνο, από την ερχόμενη εβδομάδα να δουλέψουν ενόψει Εργοτέλη.

Εξάλλου, την Τρίτη, υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με την Σπάρτη, στην πρωτεύουσα της Λακωνίας, για να μπορέσει η ομάδα να έχει έναν αγωνιστικό ρυθμό.

Την Παρασκευή οι Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις και Σέτι έκαναν αποθεραπεία, ενώ ειδική άδεια πήραν οι Ουσέρο, Ερνάντεζ και Εντό για να βρεθούν κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

Πάντως, ο Στάικος Βεργέτης δούλεψε με τους υπόλοιπους σε κανονικούς ρυθμούς, ξεκινώντας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και με ασκήσεις με μπάλα.

Στο δεύτερο μισό του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε τακτική και ανάπτυξη σε μικρό χώρο, ενώ το τελευταίο 20λεπτο είχε οικογενειακό διπλό με τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε ρυθμό κανονικού αγώνα, παθιασμένοι και ορεξάτοι.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x