Euro 2024

Χάμες από… χρυσάφι (video)

Σχεδόν έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Χάμες Ροντρίγκες παρέλαβε το βραβείο του «Χρυσού Παπουτσιού». «Ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Με 6 γκολ σε 5 παιχνίδια, ο Χάμες Ροντρίγκες κατέκτησε επάξια τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του Μουντιάλ της Βραζιλίας και μαζί με αυτόν αναπόφευκτα και το βραβείου του «Χρυσού Παπουτσιού».

Βεβαίως η διοργάνωση έχει ολοκληρωθεί εδώ κι έναν μήνα περίπου, ωστόσο η FIFA συνάντησε την Παρασκευή (8/8) τον Κολομβιανό μέσο στην έδρα της νέας του ομάδας και του παρέδωσε το ξεχωριστό αυτό τρόπαιο.

Στις πρώτες δηλώσεις του που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, ο 23χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε πως κατά την άποψή του, το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην Ιαπωνία ήταν ανώτερο από αυτό ενάντια στην Ουρουγουάη που ψηφίστηκε από τους χρήστες της FIFA ως το κορυφαίο του τουρνουά.

Ολόκληρη η συνέντευξη της βράβευσής του θα δημοσιοποιηθεί την Δευτέρα (11/8), παρόλα αυτά ο Χάμες Ροντρίγκες δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευχαρίστησή του για το εν λόγω γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.






Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x