F1

Χάμιλτον: «Το μυαλό μου μόνο στον τίτλο»

Τον μοναδικό του στόχο, που είναι το πρωτάθλημα της F1, επιβεβαίωσε ο Λούις Χάμιλτον.

Μπορεί να είναι πολυάσχολος και να ασχολείται και με το σχεδιασμό ρούχων, αλλά ο Λούις Χάμιλτον παραμένει συγκεντρωμένος στον στόχο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1.

Ο Βρετανός οδηγός της Μερσέντες, αφού πέρασε δύο εβδομάδες ταξιδεύοντας για διάφορα σόου μόδας, έφτασε στη Σιγκαπούρη για το Γκραντ Πρι του ερχόμενου σαββατοκύριακου, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Βρετανός οδηγός, ο οποίος έχει ένα προβάδισμα 30 πόντων στη βαθμολογία από τον δεύτερο Σεμπάστιαν Φέτελ, πιστεύει πως ασχολούμενος με διαφορετικά πράγματα καταφέρνει να αποδώσει καλύτερα μέσα στον αγώνα.

« Μετά την εμπειρία που είχα αυτές τις δύο εβδομάδες ταξιδεύοντας σε διάφορες πόλεις είμαι έτοιμος να αλλάξω τον διακόπτη ενόψει του Γκραντ Πρι. Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή αυτές τις 14 μέρες που να μην σκέφτηκα το πρωτάθλημα και τον τρόπο που θα κερδίσω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να βάλω πάλι τα δυνατά μου για να κερδίσω»

Σχετικά με τις ασχολίες που έχει με την μουσική και την μόδα δήλωσε: « Αντλώ μεγάλη ενέργεια από τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι. Τα βρίσκω συναρπαστικά, το διασκεδάζω κι αυτό μπορείτε να το καταλάβετε και μέσα από τα αποτελέσματα»


Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χάμιλτον έχει κερδίσει τα τελευταία τρία εκ των τεσσάρων πρωταθλημάτων, ενώ φέτος έχει έξι νίκες έναντι πέντε του Γερμανού πιλότου.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x