F1

Χόρνερ: «Θα δείτε μεγάλα πράγματα από τον Φερστάπεν»

Ο πρόεδρος της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, αναμένει καλύτερα αποτελέσματα από τον Μαξ Φερστάπεν στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν δεν έχει εξελιχθεί όπως θα το περίμενε ο Μάξ Φερστάπεν, καθώς σε έντεκα Grand Prix, μέχρι στιγμής, ο Ολλανδός έχει εγκαταλείψει σε πέντε από αυτά, ενώ έχει μαζέψει 67 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης.

Σε μια σεζόν που η Red Bull έχει δείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί σε κάποιες πίστες τις Mercedes και Ferrari, καθώς ο έτερος πιλότος της ομάδας, Ντανιέλ Ρικιάρντο, έχει κάνει ήδη μια νίκη στο Μπακού και έχει ανέβει άλλες τέσσερις φορές στο βάθρο, ενώ είναι τέταρτος στη βαθμολογία με 117 βαθμούς.

Ο πρόεδρος της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, στηρίζει τον Φερστάπεν και πιστεύει ότι η παρουσία του, μετά την καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος, θα είναι εντελώς διαφορετική, με την αρχή να γίνεται στο Grand Prix του Βελγίου, εκεί όπου θα βρίσκονται πολλοί συμπατριώτες του νεαρού Ολλανδού για να τον υποστηρίξουν.

«Ο Μαξ θα είναι ανταγωνιστικός στο Σπα, καθώς θα βρίσκονται και πολλοί Ολλανδοί στις κερκίδες της πίστας για να τον υποστηρίξουν. Το Σπα είναι πίστα που έχει πολλά σημεία για να προσπεράσεις και ο Μαξ θα κάνει μεγάλο αγώνα. Ο Φερστάπεν είναι ακόμα νέος, είναι μόλις 19 ετών και δεν έχει μεγάλη εμπειρία στη Formula 1. Έχουν περάσει μόνο τέσσερα χρόνια από τότε που ήταν στα καρτ. Είμαι σίγουρος ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν θα δούμε μεγάλα πράγματα από αυτόν», είπε ο Χόρνερ.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x