Betmasters

Ζενίτ για το μεγάλο... κόλπο

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη των Ρώσων στη Λισσαβώνα, για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα τους μετατρέψει και σε φαβορί πρόκρισης από τον 3ο Όμιλο.

Στο γκρουπ με Μπενφίκα, Ζενίτ, Λεβερκούζεν και Μονακό δεν υπάρχει μεγαθήριο, ούτε και ομάδα που θα έρθει σίγουρα τριτοτέταρτη. Είναι ισορροπημένη τετράδα ομάδων, με διαφορετικά στοιχεία. Όταν στα ζευγάρια αυτά οι αποδόσεις παρουσιάσουν μεγάλη απόκλιση και οι συνθήκες το ευνοούν, θα κοιτάξουμε το σημείο της ισοπαλίας αλλά και πιθανές... εκπλήξεις (αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι). Η τιμή της Μπενφίκα είναι ιδιαιτέρως αβανταδόρικη σε τιμές κάτω του 2,00!

Αρχικά πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώριμων προσώπων: Ο Αντρέ Βίλας Μπόας υπήρξε τεχνικός της Πόρτο, ενώ και τρεις παίκτες του ρόστερ του κλαμπ από την Αγία Πετρούπολη (Γκαρθία, Γκαράι, Βίτσελ) έχουν φορέσει πρόσφατα τη φανέλα των Πορτογάλων. Ο Χουλκ, επίσης, γνωρίζει καλά την Μπενφίκα ως αντίπαλος αφού αγωνίστηκε στην Πόρτο. Ο Βραζιλιάνος είναι αμφίβολος για την ενδεκάδα μια και τραυματίστηκε στο πρόσφατο νικηφόρο 3-2 επί της Ντιναμό Μόσχας.

Αν οι γηπεδούχοι δεν κερδίσουν είναι πισωγύρισμα, αν η Ζενίτ πάρει έστω την ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα. Ο Μπόας έχει δημιουργήσει μία ομάδα η οποία στηρίζεται στο χρήμα και στους ακριβούς παίκτες, όμως της έχει δώσει χαρακτήρα. Είναι δέκα ματς αήττητη η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, από την ήττα με 1-0 στην Κύπρο από την ΑΕΛ για τα προκριματικά της διοργάνωσης. Στο διάστημα αυτό κράτησε επτά φορές το μηδέν παθητικό, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημά της ανήκει στις πιο εύστοχες ομάδες.

Αυτό το στοιχείο, αν μπορέσει δηλαδή και φτιάξει ορισμένες ευκαιρίες στη Λισσαβώνα που θα της φέρουν ένα γκολ έστω θα είναι πολύ χρήσιμο. Η νίκη της Ζενίτ πληρώνει εξαιρετικά και θα την ακολουθήσουμε. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρία παιχνίδια No Bet, για τα δικά μας δεδομένα, όπου Γιουβέντους, Λίβερπουλ και Ρεάλ είναι τα μεγάλα φαβορί για τις νίκες με τις τιμές να είναι μικρές. Η Γαλατασαράι έχει προβάδισμα με την Άντερλεχτ, όχι, όμως, σε τόσο χαμηλή απόδοση, ενώ value υπάρχει στην Άρσεναλ αλλά και στον Ολυμπιακό! Κρατάμε ένα μονό αποδεκτό όμως...

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
104. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΖΕΝΙΤ: 2 (3,60)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x