Στις βλέψεις του όχι μόνο για τον ΟΦΗ, που ανέβηκε στη Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία του, αλλά και για την ανάπτυξη του βόλεϊ στην Κρήτη, αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ζλατιλίδης. Ο τεχνικός των Ηρακλειωτών έθεσε ως στόχο την παραμονή και καθιέρωση της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά, ο προπονητής του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, μίλησε στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και την Εύα Ζαχαριουδάκη για:

-την άνοδο του ΟΦΗ στη Volley League: «Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλά μπαράζ και νοκ άουτ παιχνίδια, αλλά ήμασταν σοβαροί μέχρι την τελευταία στιγμή και επιβεβαιώσαμε τον τίτλο του φαβορί».

-τις βλέψεις για τη νέα σεζόν: «Ό,τι έχουμε πετύχει το καταφέραμε βήμα-βήμα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα. Πρώτος στόχος είναι να σωθούμε, γιατί από τις 11 ομάδες θα πέφτουν οι τρεις. Δεν θέλουμε να είναι ο ΟΦΗ για ένα πέρασμα στη μεγάλη κατηγορία, αλλά να μείνει για χρόνια».

-την παρουσία του κόσμου: «Ελπίζω ο κόσμος του ΟΦΗ να μας βοηθήσει, γιατί είναι σύλλογος με μεγάλη δυναμική και θέλουμε να γνωρίσουμε στον κόσμο της ομάδας το βόλεϊ. Είναι λίγο δύσκολο, γιατί το Ηράκλειο είναι κλασική ποδοσφαιρική πόλη, αλλά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο».

-το πώς βρέθηκε από τον Έβρο στο Ηράκλειο: «Είμαι επτά χρόνια εδώ, υπήρξα και παίκτης του ΟΦΗ, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι προπονητής και ταυτόχρονα γυμναστής σε δημοτικό σχολείο».

-τη μεταγραφή του Μίλος Τσούλαφιτς και τις επόμενες κινήσεις: «Έχει βαρύ βιογραφικό. Ήθελα να ποντάρουμε σε παίκτες με εμπειρία για να μας βοηθήσουν στο στόχο μας όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Ελπίζω να καταφέρουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Μιλάμε και με κάποιους άλλους αθλητές, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία. Πιστεύω πως 5-6 προσθήκες ακόμη θα γίνουν, μαζί με τους ξένους».

TAGS: ΟΦΗ
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ