Άκρως αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Ντάρκο Ρούσο, για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Μακεδονικό για την 20η αγωνιστική της Α1.

Ο Σέρβος τεχνικός του Απόλλωνα, δεν θεωρεί πως ο αγώνας του Σαββάτου στην Κοζάνη είναι τελικός στην προσπάθεια της ομάδας του να τερματίσει στην οκτάδα της κανονικής περιόδου της Α1: «Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι ο τελικός της 8άδας. Έχουμε άλλα έξι παιχνίδια μπροστά μας στην Α1, στα οποία αντικειμενικά μπορούμε να κάνουμε άλλες τρεις ή τέσσερις νίκες. Πέρυσι οι δώδεκα νίκες ήταν αρκετές για τα πλέι οφ, φέτος θα δούμε πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα. Ό,τι ισχύει για εμάς, ισχύει λίγο έως πολύ και για τον Μακεδονικό, μόνο που εμείς έχουμε πιο βατό πρόγραμμα. Πάμε να παίξουμε ελεύθερα στην Κοζάνη. Δεν είμαστε το φαβορί της αναμέτρησης με τον Μακεδονικό κάτι που είναι υπέρ μας, αφού αποφεύγουμε την πίεση. Οι αντίπαλοί μας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Α1. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».

Ο Ντάρκο Ρούσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον επόμενο αντίπαλο της ομάδας της Πάτρας: «Ο Μακεδονικός είναι σκληρή ομάδα και το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από πειθαρχία. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, κυρίως στις θέσεις «1» και «4». Χάτσον, Λουκόφσκι και Μάικλ σηκώνουν το βάρος στην επίθεση και αν καταφέρουμε να τους σταματήσουμε θα έχουμε το προβάδισμα στην υπόθεση νίκη. Δεν νομίζω πως θα είναι κουρασμένος ο Μακεδονικός. Οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν πάντα την φόρμα τους και έτσι θα γίνει και στην αναμέτρηση του Σαββάτου».

Στα αγωνιστικά, οι Μπάρλος και Γεωργαλής έχουν χάσει προπονήσεις λόγω τραυματισμού, αλλά θα είναι κανονικά στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει την Παρασκευή το πρωί οδικώς για την Κοζάνη.


Επιμέλεια: Πανωραία Λουκά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!

Πετρίδης: «Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και χθες από τον ΠΑΟ - Ναν και Σλούκας μόνο εκτός»