Τη δική του «μάχη», για να καθιερωθεί και πάλι στην βασική ενδεκάδα της Μπόλτον, θα δώσει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο Έλληνας μέσος, σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ενδώσει σε πιέσεις που του ασκούνται από άλλες ομάδες, καθώς στόχος του είναι να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Σάμι Λι.

Οι περσινές θετικές εμφανίσεις του «Stelios» κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών αγγλικών ομάδων, ανάμεσα σε αυτές και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της Μπόλτον, για την απόκτηση του 33χρονου παίκτη. Όμως, η μετακίνηση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς ο Γιαννακόπουλος δεν επιθυμούσε να αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

«Ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι δεν επιθυμούσα να αγωνίζομαι στην Τσάμπιονσιπ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έλληνας διεθνής και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να κερδίσω και πάλι θέση βασικού στην Μπόλτον και ξέρω ότι θα τα καταφέρω. Πήρα μέρος στην προετοιμασία και τώρα θέλω να ανεβάσω την απόδοσή μου για να είμαι μέσα στις επιλογές του προπονητή μου».

Αγγελική Παπαμιχαήλ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νότιγχαμ: Εγκρίθηκε από τις τοπικές αρχές το σχέδιο αύξησης της χωρητικότητας με κόστος κοντά στο 1 δις!

Επανέρχεται για Γουόρτον η Λίβερπουλ

Μπράιτον: Η ενημέρωση για την καθυστέρηση στην επιστροφή του Τζίμα στη δράση από τον τραυματισμό του

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»