Την απόφαση να μη μιλά στον Τύπο μέχρι την τελική φάση του EURO 2008 πήρε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Αραγονιές, εμφανώς εκνευρισμένος από τη σκληρή κριτική που του ασκούν τα ΜΜΕ της χώρας, που ζητούν την αποχώρησή του από τον πάγκο των «φούριας ρόχας».
«Ο Τύπος μού επιτίθεται και με προσβάλλει. Κουράστηκα από τα ψέματα και τις φήμες και αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω στους δημοσιογράφους μέχρι τα τελικά του EURO 2008», φέρεται να είπε ο Ισπανός προπονητής στους παίκτες του, σύμφωνα με δημοσίευμα της «As».
Την ίδια ώρα, σε διαδικτυακή ψηφοφορία της «Marca» το 83,13% των χρηστών θεωρεί πως ο Λουίς Αραγονιές πρέπει να παραιτηθεί, πράγμα που δείχνει πως το κλίμα για τον πολύπειρο τεχνικό είναι βαρύ.