Για όνειρο που έγινε πραγματικότητα μίλησε ο Μπόγιαν Κρκιτς, αναφερόμενος στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, στον εκτός έδρας αγώνα της περασμένης Κυριακής απέναντι στην Οσασούνα. Ο 17χρονών και 20 ημερών Ισπανοσέρβος (με Σέρβο πατέρα και Ισπανίδα μητέρα) επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Τζιοβάνι Ντος Σάντος στο 80' λεπτό της εν λόγω αναμέτρησης. Μάλιστα, ο νεαρός φορ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως: «Ήταν μία ξεχωριστή μέρα για εμένα».

Ο Μπόγιαν δήλωσε: «Ήταν ένα προνόμιο για εμένα να παίξω για μόλις 10 λεπτά. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, ήταν μία ξεχωριστή μέρα εμένα. Όταν βρίσκεσαι στον αγωνιστικό χώρο, δε σκέφτεσαι το σκορ ή πως κάνεις το ντεμπούτο σου, απλά μπαίνεις και προσπαθείς να κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις, όσο καλύτερα μπορείς. Ως επιθετικός ξέρεις πως όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής έχεις, τόσες περισσότερες ευκαιρίες θα έχεις. Εγώ είχα λίγες ευκαιρίες στα δέκα λεπτά, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Το πρώτο μου όνειρο ήταν να παίξω για την Μπαρτσελόνα, τώρα είναι να παίξω στο «Καμπ Νου». Αυτό θα ήταν σπουδαίο. Πάντα είχα μερικούς παίκτες που θα ήθελα να τους ακολουθήσω, αλλά βρίσκομαι εδώ με μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και θα προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να μάθω από αυτούς».

Ολοκληρώνοντας, τόνισε πως: «Τόσο εγώ, όσο και ο Τζιοβάνι, αυτήν τη σεζόν γίναμε μέλη της πρώτης ομάδας και πρέπει να αποδείξουμε στον προπονητή μας πως μπορεί να μας υπολογίζει, χωρίς να πάρουμε μεγάλες ευθύνες. Πιστεύω πως είναι καλό που δεν μας «φορτώνουν» με πολύ πίεση. Είμαι εδώ με την πρώτη ομάδα πλέον και οι πιθανότητες να επιστρέψω στην ομάδα νέων είναι μηδαμινές. Προπονούμαι με την πρώτη ομάδα και θέλω να δείξω γιατί βρίσκομαι εδώ».

Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ρώτα τον Αρμπελόα»: Η φαρμακερή ατάκα του Ασένθιο για τον περιορισμένο χρόνο του στη Ρεάλ!

Τινάζει την... μπάνκα στον αέρα για Ολίσε η Ρεάλ - Το αστρονομικό ποσό που προσφέρει στην Μπάγερν!

Προχωρά η αγορά της Σεβίλλης από fund με επικεφαλής τον Σέρχιο Ράμος

Όργιο φημών για σκάνδαλο στην Μπέτις: Ο Ντεόσα εκτός ομάδας επειδή φέρεται να είχε σχέση με την κόρη του Χοακίν

Έξαλλος με συνεργάτη του Φλικ ο Γιαμάλ: Ο λόγος που ξέσπασε μετά το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα

Συνεχίστηκε η κόντρα Βινίσιους με Μαφέο: «Θα σε σκοτώσω»-«Είσαι για την… παραλία»

«Καθάρισε» με την παραμονή και βάζει σε κίνδυνο την τριάδα για τη Βιγιαρεάλ η Τζιρόνα

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θα τιμά τη μνήμη του Κόμπι, με τα χρώματα των Λέικερς

Και όμως: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχουν συναντηθεί… ακόμη περισσότερες φορές από τις 6 φετινές!

Βινίσιους: «Έχω καλύτερη σύνδεση με τον Αρμπελόα σε σχέση με τον Αλόνσο»